Filmele și serialele regizate de Rodrigo García

  • Rodrigo García

    Rodrigo García

    64 de ani
    Data nașterii: 24.08.1959
    Locul nașterii: Bogotá, DC, Colombia
  • Familia (2023)

    Puterea familiei

    Regia: Rodrigo García
    3 1
    6.5
  • Molly îi cere mamei ei ajutorul pentru a lupta împotriva demonilor care i-au afectat viața. În ciuda a tot ce a învățat în zece ani de dezamăgire, tristețe și furie, Deb face o ultimă încercare de a-și salva fiica de dependența de heroină.

    Regia: Rodrigo García
    4 2
    6.6
  • Last Days in the Desert (2015)

    Ultimele zile în deșert

    Povestea imaginată este un episod al celor 40 de zile de rugă și post ale lui Iisus în deșert, timp în care este ispitit de Diavol. În memorabilul film semnat Rodrigo Garcia despre ultimele clipe de meditație în pustiu ale lui Hristos înainte de...

    Regia: Rodrigo García
    9 3
    5.6
  • Delirium (2014)

    Regia: Rodrigo García
    1 1
    6.5
  • Albert Nobbs (2011)

    Filmul ne prezintă o femeie care pretinde a fi bărbat pentru a supraviețui într-o lume dominată de bărbați și strânge bani pentru a-și deschide un magazin. Întâlnirea cu o altă femeie care pretinde că este bărbat vor duce la complicații.

    Regia: Rodrigo García
    8 0
    6.7
  • Mother and Child (2009)

    Mamă și copil

    O drama care are in centrul povestii trei femei. O femeie de 50 de ani, fata acesteia pe care ea a trimis-o la adoptie in urma cu 35 de ani, si o femeie afro-americana care doreste sa adopte un copil.

    Regia: Rodrigo García
    7 0
    7.2
  • In Treatment (2008)

    Un psihoterapeut pune la indoiala abilitatile sale iar ajutorul vine in momentul in care se reuneste cu cu fostul sau terapeut, cu care nu s-a mai vazut de 10 ani.

    Scenariul: Rodrigo García, Nir Bergman, Hagai Levi
    5 0
    8.3
  • Passengers (2008)

    Pasagerii

    Un thriller captivant despre prăbușirea unui avion și ancheta ce survine în urma incidentului și care scoate la iveală amănunte stranii și dorința de mușamalizare a companiei aeriene.

    Regia: Rodrigo García
    15 0
    5.8
  • Nine Lives (2005)

    Nouă vieți

    “Noua vieti” prezinta experientele a noua femei captive in relatiile din trecut sau din prezent. Sandra (Elpida Carillo) se afla in inchisoare si vrea sa se apropie de fiul ei, Diana (Robin Wright Penn) se confrunta cu aparitia in viata ei a unei...

    Regia: Rodrigo García
    3 0
    6.7
  • Things You Can Tell Just by Looking at Her (2000)

    Lucruri pe care le poți spune doar uitându-te la ea

    Ce pot avea in comun o doctorita, care ingrijeste o mama batrana, sefa unei filiale bancare, care este obligata sa faca o intrerupere de sarcina, o mama singura, care are o idila cu un vecin, care sufera de nanism si o ghicitoare in carti,...

    Regia: Rodrigo García
    3 0
    6.4