Filmele regizate de Roger Donaldson

  • Roger Donaldson

    Roger Donaldson

    78 de ani
    Data nașterii: 15.11.1945
    Locul nașterii: Ballarat, Australia
  • The November Man (2014)

    Nume de cod: Spionul de noiembrie

    Supranumit The November Man, Peter Devereaux este un agent CIA ultra eficient, acum retras în liniştita Elveţie. Când trebuie să revină în acţiune pentru a o proteja pe Alice, un martor valoros, Devereaux descoperă că a devenit ţinta foştilor colegi.

    Regia: Roger Donaldson
    42 1
    6.3
  • Seeking Justice (2011)

    Justiție pe cont propriu

    Will Gerard (Nicolas Cage) e un profesor de engleză pasionat de meseria lui, fericit în căsnicia lui cu Laura (January Jones), o muziciană de succes. Cei doi se bucură de viața lor liniștită. Dar totul se schimbă într-o noapte, când Laura e atacată.

    Regia: Roger Donaldson
    24 0
    6.1
  • The Bank Job (2008)

    Jaful de pe strada Baker

    Un vânzător de mașini cu un trecut dubios, Terry, a evitat întotdeauna loviturile mari. Dar cand Martine, o cunoștință din copilărie, îi spune cum să prade inexpugnabila bancă din Baker Street, Terry nu ratează ocazia.

    Regia: Roger Donaldson
    52 2
    7.2
  • The World's Fastest Indian (2005)

    Cel mai rapid indian al lumii

    In Noua Zeelanda a anilor '60, la capatul lumii, Burt Munro ia o motocicleta marca Indian 1920 si isi petrece zilele de pensionar reconstruind motocicleta si cautand sa-si implineasca visul de a participa la Saptamana Vitezei, la Salt Lake in Utah.

    Regia: Roger Donaldson
    25 0
    7.8
  • The Recruit (2003)

    Recrutul

    James Clayton este cel mai destept absolvent de studii superioare din tarã, iar Walter Burke îl vrea pentru CIA. Dar pînã sã devinã un adevãrat ofiter de informatii, "recrutul" trebuie sã supravietuiascã unor metode drãcesti de antrenament.

    Regia: Roger Donaldson
    40 0
    6.6
  • Thirteen Days (2000)

    Treisprezece zile

    Anul 1962. Două avioane de spionaj ale bazei americane USAF au descoperit că URSS-ul plasează rachete nucleare în Cuba.

    Regia: Roger Donaldson
    13 0
    7.3
  • Dante's Peak (1997)

    Orașul Infernului

    Vulcanologul Harry Dalton și primarul din Dante's Peak, Rachel Wando, încearcă să-i convingă pe locuitorii orașului că trăiesc într-un pericol permanent. Orașul, cu numai 8000 de locuitori, se află la poalele unui vulcan uriaș gata să erupă.

    Regia: Roger Donaldson
    41 1
    6.0
  • Species (1995)

    Speciile

    Undeva in Utah, o echipa de savanti a creat un hibrid om-extraterestru folosind urme de ADN dintr-un meteorit. Rezultatul este Sil, o femeie superba, cu forta extraordinara, calitati inimaginabile si un libidou care depaseste orice limite.

    Regia: Roger Donaldson
    32 2
    5.9
  • The Getaway (1994)

    Evadarea

    Doc McCoy este închis în urma trădării tovarăşilor săi după un jaf. Doc îi spune soţiei sale să aranjeze cu omul de afaceri Benyon să-l scoată din închisoare. Doc este eliberat, dar acum trebuie să coopereze cu cel care l-a băgat la închisoare.

    Regia: Roger Donaldson
    30 3
    5.8
  • White Sands (1992)

    Nisipuri albe

    Ray Dolezal, seriful unui mic orasel din sud-vest, descopera in desert un cadavru ce avea un pistol in mana si o servieta cu 500 de mii de dolari aruncata langa el. Crima? Sinucidere? Ray isi paraseste sotia si renunta la slujba si isi asuma...

    Regia: Roger Donaldson
    17 0
    6.0
  • Cadillac Man (1990)

    Joey O’Brien este un vanzator de masini uzate a carui slujba este in pericol. I se ofera insa sansa de a face o vanzare record pentru a lucra in continuare acolo si pentru a-si pastra stilul de viata.

    Regia: Roger Donaldson
    4 2
    5.7
  • Cocktail (1988)

    Dornic de profituri rapide, dar in criza de timp, Brian Flanagan se angajeaza ca barman, slujba care-i aduce bani, dragostea femeilor si ii face viata usoara. Ce si-ar putea dori mai mult? Tanarul, increzatorul si ambitiosul Brian Flagan (Tom...

    Regia: Roger Donaldson
    42 0
    5.9
  • No Way Out (1987)

    Nicio cale de scăpare

    Secretarul apararii David Brice isi ucide, fara voie, amanta, pe Susan. Pentru a scapa de orice banuiala, Brice construieste atent, in jurul crimei, o complicata si rocambulesca poveste cu un spion rus infiltrat la Pentagon.

    Regia: Roger Donaldson
    36 1
    7.1
  • The Bounty (1984)

    Revolta de pe Bounty

    Cunoscuta poveste a locotenentului Bligh, a cărui cruzime duce la o răscoală pe vasul lui. Filmul prezintă efoturile lui Fletcher de a-şi pune oamenii la adăpost de pedeapsă şi călătoria lui Bligh, care porneşte într-o barcă mică spre Timorul de Est.

    Regia: Roger Donaldson
    25 1
    7.0