Filmele regizate de Roger Kumble

  • Roger Kumble

    Roger Kumble

    57 de ani
    Data nașterii: 28.05.1966
    Locul nașterii: Harrison, New York, USA
  • Beautiful Wedding (2024)

    Căsătoriți din greșeală

    Regia: Roger Kumble
    24 10
    4.0
  • Beautiful Disaster (2023)

    Fericirea începe azi

    Fericirea începe azi spune povestea băiatului rău, Travis, și a studentei eminente din primul an, Abby. El își petrece nopțile luptând în meciuri de box ilegale și zilele ca un adevărat Casanova al campusului universitar. Dar Abby nu vrea să aibă...

    Regia: Roger Kumble
    32 7
    5.3
  • After We Collided (2020)

    După ce ne-am certat

    Hardin Scott și Tessa Young parcurg urmările despărțirii lor. În timp ce Hardin cade pradă unor obiceiuri proaste, Tessa, înarmată cu o nouă încredere de sine, primește stagiul visurilor sale la Vance Publishing Company.

    Regia: Roger Kumble
    53 10
    5.0
  • Falling Inn Love (2019)

    Hanul cu noroc

    O carieristă din San Francisco câștigă un han neozeelandez și renunță la viața de oraș pentru a remodela și revinde rusticul imobil cu ajutorul unui constructor chipeș. (d)

    Regia: Roger Kumble
    34 3
    5.7
  • Furry Vengeance (2010)

    Brigada Pestriță

    Ambiţiosul dezvoltator imobiliar Dan Sanders se mută cu familia în Oregon pentru a coordona lucrările de construcţie a unui ansamblu de locuinţe într-o regiune sălbatică. Lucrările ameninţă habitatul animalelor, care se vor „răscula”.

    Regia: Roger Kumble
    5 0
    3.9
  • College Road Trip (2008)

    Călătorie cu peripeții

    Melanie are de gând să plece împreună cu prietenele ei într-o călătorie spre a se înscrie la colegiu, dar este profund dezamagită în momentul în care tatăl ei, şef de poliţie, insistă să o însoţească pe parcursul drumului

    Regia: Roger Kumble
    9 1
    4.3
  • Just Friends (2005)

    Prieteni și atât

    Chris Brander a fost întotdeauna prieten cu Jamie Palamino, dar acum este timpul să decidă care va fi pasul următor în relaţia lor. Dezamăgit de refuzul acesteia, Chris va pleca din oraş şi va deveni un cunoscut producător muzical.

    Regia: Roger Kumble
    28 3
    6.2
  • The Sweetest Thing (2002)

    Cel mai dulce lucru

    Christina Walters are o regulă de aur: să evite căutarea Domnului Perfect. Asta până când, într-o seară petrecută la un club, se întâlnește pe neașteptate cu Peter, numai pentru a-l vedea cum dispare dintr-o dată a două zi.

    Regia: Roger Kumble
    11 2
    5.2
  • Cruel Intentions 2 (2000)

    Tentația seducției 2

    Scoala n-a fost niciodata mai captivanta sau mai provocatoare ca acum, când un cuplu de frati fara scrupule isi pune in minte sa-si dea unui celuilalt o lectie.

    Regia: Roger Kumble
    8 2
    4.4
  • Cruel Intentions (1999)

    Tentația seducției

    Cinica Kathryn (Sarah Michelle Gellar) face un pariu cu fratele ei vitreg, Sebastian (Ryan Phillippe), care presupune seducerea inocentei Annette (Reese Witherspoon), care si-a propus sa ramana virgina pana cand va cunoaste dragostea adevarata.

    Regia: Roger Kumble
    34 1
    6.8