Filmele regizate de Roger Michell

  • Roger Michell

    Roger Michell

    Data nașterii: 05.06.1956
    Decedat: 21.09.2021 (65 de ani)
  • The Duke (2020)

    Ducele

    În 1961, Kempton Bunton a furat portretul ducelui de Wellington din Galeria Națională din Londra. A fost prima, și singura dată, când cineva a furat din galerie. 50 de ani mai târziu, întreaga poveste a ieșit la suprafață.

    Regia: Roger Michell
    24 1
    6.9
  • Blackbird (2019)

    Cu inima împăcată

    O femeie diagnosticată cu o boală în fază terminală își strânge familia în jurul ei pentru un ultim weekend de rămas bun, înainte ca ea să moară.

    Regia: Roger Michell
    6 1
    6.6
  • My Cousin Rachel (2017)

    Verișoara mea Rachel

    Un tânăr englez vrea să se răzbune pe verișoara lui deoarece crede că ea l-a omorât pe cel care l-a crescut. Dar totul se complică atunci când el se îndrăgostește de ea.

    Regia: Roger Michell
    42 10
    6.0
  • Hyde Park on Hudson (2012)

    Vizita regelui la Hyde Park on Hudson

    În iunie 1939, președintele Roosevelt (Murray) se pregătește să primească vizita reginei și regelui Marii Britanii, care urmează să petreacă un weekend la reședința sa din Hyde Park on Hudson. Această vizită marchează un moment istoric.

    Regia: Roger Michell
    4 1
    5.9
  • Morning Glory (2010)

    Matinal cu scandal

    Legendarul jurnalist american Ted Koppel a demisionat, dezgustat de politica trustului la care lucra, orientată către emisiunile de seară cu specific monden. El va ajunge astfel pe mâinile unei talentate și promițătoare producătoare de televiziune.

    Regia: Roger Michell
    17 1
    6.5
  • Venus (2006)

    Venus este povestea a doi actori in varsta, Maurice si Ian, care nu au cunoscut niciodata vreun succes cu adevarat notabil. Si acum, la varsta senectutii, rolurile pe care le primesc sunt departe de a fi stralucite. Vietile lor confortabile sunt...

    Regia: Roger Michell
    3 0
    7.1
  • Enduring Love (2004)

    Puterea Dragostei

    Joe Rose (Daniel Craig) a planificat un picnic linistit impreuna cu logodnica sa Claire (Samantha Morton). Dar dupa amiaza este brusc intrerupta de aparitia unui balon care pare ca are probleme. Joe si alti trei barbati incerca sa-i ajute pe...

    Regia: Roger Michell
    0 1
    6.3
  • Changing Lanes (2002)

    Schimbarea benzilor

    Un blocaj rutier pe o strada din New York este ceva normal si nu ar avea cum sa declanseze o reactie in lant care sa duca la distrugerea a doua vieti omenesti. Dar, in aceasta zi, o ciocnire minora va transforma doi straini in dusmani de moarte.

    Regia: Roger Michell
    19 2
    6.5
  • Notting Hill (1999)

    Dealul Notting

    William Thacker locuiește în Notting Hill, un binecunoscut cartier din vestul Londrei. Divorțat, crede că trece printr-o perioadă ciudată a vieții lui. Într-o zi, o vede pe Anna Scott, celebra vedetă de cinema.

    Regia: Roger Michell
    33 5
    7.2
  • Persuasion (1995)

    Regia: Roger Michell
    0 0
    8.1