Filmele regizate de Roland Joffé

  • Roland Joffé

    Roland Joffé

    78 de ani
    Data nașterii: 17.11.1945
    Locul nașterii: London, England, UK
  • The Forgiven (2018)

    Regia: Roland Joffé
    20 6
    6.0
  • The Lovers (2015)

    Marea Barieră de Corali, 2020. După o periculoasă scufundare făcută pentru a-și salva soția, Jay Fennel, un arheolog marin, ajunge în comă într-un spital din Boston. Pe perioada comei, Fannel "călătorește" în Pune, India, în anul 1778.

    Regia: Roland Joffé
    10 2
    4.6
  • You and I (2011)

    Tu și eu

    Doua adolescente, americanca Janie si rusoaica Lena, se intalnesc la un concert t.A.T.u, unde se si indragostesc. Ele sunt prinse astfel intr-o lume a obsesiei, a abuzului si a dependentei de droguri, a pericolului si a crimei.

    Regia: Roland Joffé
    0 0
    4.5
  • There Be Dragons (2011)

    Cu prețul sângelui

    Jurnalistul Robert Torres realizează un studiu despre preotul catolic Josemaria Escriva de Balaguer, care a fost canonizat în anul 2002 de către Papa Ioan Paul al II-lea și care a pus bazele controversatei organizații religioase Opus Dei.

    Regia: Roland Joffé
    11 1
    5.7
  • Captivity (2007)

    Fotomodel de succes, Jennifer Tree le are pe toate: frumusete, faima, bani si putere. Fata ei apare pe copertele a sute de reviste. In culmea carierei, Jennifer este preferata Americii: toata lumea o iubeste si-o viseaza. Toata lumea o doreste....

    Regia: Roland Joffé
    8 2
    4.6
  • Vatel (2000)

    Castelul printului de Condé, sfârsit de aprilie, 1671. Printul îmbãtrâneste, iar finantele sale sunt la pãmânt. Sperã sã conducã viitoarea campanie militarã din Olanda, însã pentru asta el trebuie sã câstige bunãvointa lui Ludovic al XIV-lea.

    Regia: Roland Joffé
    10 1
    6.6
  • Goodbye Lover (1999)

    Adio, iubitule

    Ben si Sandra sunt iubiti si le place sa traiasca periculos, dar, din nefericire, Sandra este maritata cu Jake, fratele mai mic al lui Ben. Insa, nu dupa mult timp, Jake va afla ce se intampla intre fratele lui si sotia lui...

    Regia: Roland Joffé
    4 0
    5.6
  • The Scarlet Letter (1995)

    Litera stacojie

    In secolul al XVII-lea, o femeie pasionala este atrasa de un tanar pastor. Atunci cand afla ca este foarte probabil ca sotul ei sa fi fost ucis de indieni, decide sa-si urmeze dragostea, sfidand comunitatea patriarhala.

    Regia: Roland Joffé
    15 0
    5.3
  • City of Joy (1992)

    Misionarul

    O drama impresionanta despre un doctor american extrem de instarit (Patrick Swayze), care invata o lectie importanta despre viata, in unul din cele mai sarace orase de pe glob. Max Lowe (Patrick Swayze), este chirurg cu renume in Huston, pana in...

    Regia: Roland Joffé
    5 0
    6.5
  • Fat Man and Little Boy (1989)

    Minte contra forță

    În deșertul din New Mexico, Proiectul Manhattan se materializează. Este efortul aliaților de a construi bomba atomică. Paul Newman este generalul Leslie Groves, comandantul proiectului care va produce cele 2 bombe: Băiețelul și Grăsuțul.

    Regia: Roland Joffé
    18 1
    6.5
  • The Mission (1986)

    Misiunea

    Misiunea parintelui Gabriel este aceea de a converti indienii sud-americani la crestinism. Insa el mai ajuta si alte persoane, cum ar fi Mendoza, care are constiinta foarte incarcata.

    Regia: Roland Joffé
    Oscar-uri:
    42 2
    7.4
  • The Killing Fields (1984)

    Câmpiile morții

    Filmul spune povestea unor oameni nici foarte importanti, nici foarte puternici, dar care, prinsi in iuresul evenimentelor, se comporta in mod exemplar.

    Regia: Roland Joffé
    Oscar-uri:
    20 2
    7.8