Filmele regizate de Ron Howard

 • Ron Howard

  Ron Howard

  67 de ani
  Data nașterii: 01.03.1954
  Locul nașterii: Duncan, Oklahoma, USA
 • Hillbilly Elegy (2020)

  Elegia celor bătuți de soartă

  Bazat pe romanul lui J.D. Vance, un bestseller New York Times, și regizat de Ron Howard, câștigător al premiului Oscar, Hillbilly Elegy este o autobiografie ce oferă o privire în culisele drumului unei familii spre supraviețuire și triumf.

  Regia: Ron Howard
  10 1
  6.7
 • Pavarotti (2019)

  Regia: Ron Howard
  17 1
  7.5
 • Solo: A Star Wars Story (2018)

  Solo: O Poveste Star Wars

  Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

  Regia: Ron Howard
  332 23
  6.9
 • Inferno (2016)

  Profesorul Robert Langdon (Tom Hanks) este din nou atras într-un mister aproape imposibil de dezlegat şi într-o cursă contracronometru pentru salvarea întregii lumi.

  Regia: Ron Howard
  77 5
  6.2
 • In the Heart of the Sea (2015)

  În inima mării

  În iarna anului 1820, ambarcațiunea Essex este atacată și distrusă de o balenă uriașă cu o voință distrugatoare parcă planificată. „În Inima Mării” surprinde dezolanta imagine de după asalt și lupta pentru salvare a echipajului

  Regia: Ron Howard
  44 3
  6.9
 • Rush (2013)

  Rush: Rivalitate și adrenalină

  Acțiunea filmului are loc în epoca de aur a curselor Formula 1 și relatează povestea adevărată a doi dintre cei mai cunoscuți piloți din această competiție, rivali: James Hunt versus Niki Lauda, dar și lupta dintre echipele lor, McLaren și Ferrari.

  Regia: Ron Howard
  37 0
  8.1
 • The Dilemma (2011)

  Cum s-o dai să fie bine?

  Încă din colegiu, Ronny (Vince Vaughn), burlac convins, și Nick (Kevin James) au fost prieteni la bine și la rău. Acum sunt parteneri într-o firmă de design auto, pe punctul de a câștiga contractul vieții lor, care ar urma să le propulseze firma.

  Regia: Ron Howard
  5 0
  5.3
 • The Da Vinci Code (2006)

  Codul lui Da Vinci

  Faimosul semiolog Profesorul Robert Langdon (Tom Hanks) este chemat într-o noapte la Muzeul Luvru unde un custode a fost ucis, lăsând în urma sa o urmă misterioasă plină de simboluri și indicii.

  Regia: Ron Howard
  42 5
  6.6
 • Cinderella Man (2005)

  Renăscut din cenușă

  În mijlocul Marii Crize a anilor ’30, o Americă sufocată de probleme economice devastatoare și îngenuncheată de sărăcie a fost luată prin surprindere de un erou neobișnuit, un erou care a făcut-o să aplaude și care a ridicat-o în picioare.

  Regia: Ron Howard
  27 1
  8.0
 • The Missing (2003)

  Dispărutele

  În secolul al-XIX-lea, în New Mexico, Samuel Jones se întoarce acasă, sperând că se va împăca cu fiica sa, Maggie, pe care a părăsit-o cu mulți ani în urmă. Tânăra îl respinge insa curand lucrurile se schimbă.

  Regia: Ron Howard
  18 0
  6.5
 • A Beautiful Mind (2001)

  O minte sclipitoare

  Filmul este o drama umana inspirata de viata lui John Forbes Nash Jr. un om care a fost unul dintre cei mai buni matematicieni ai tarii inainte de a suferi de schizofrenie.

  Regia: Ron Howard
  Oscar-uri: x 4
  49 0
  8.2
 • How the Grinch Stole Christmas (2000)

  Grinci a furat Crăciunul

  Enervat de festivitățile de Crăciun scăpate parcă de sub control din Whoville, spiridușul conspiră să strice sărbătoarea, dar până la urmă află că spiritul Crăciunului este mult mai adânc decât niște jucării.

  Regia: Ron Howard
  Oscar-uri:
  19 1
  6.2
 • Edtv (1999)

  Ed TV

  De la o zi la alta, existenta lui Ed, vanzator intr-un video club este complet bulversata, pentru ca accepta sa devina eroul unui nou tip de reality-show tv. Conform intelegerii, Ed este urmarit zi si noapte. Devine repede celebru, dar cu ce preț?

  Regia: Ron Howard
  3 0
  6.1
 • Ransom (1996)

  Răscumpărarea

  Cand niste criminali periculosi ii rapesc fiul de zece ani, Tom pregateste 2 milioane de dolari pentru rascumparare. In paralel, FBI-ul pune la punct o operatiune de salvare. Cand aceasta esueaza, Tom ia totul pe cont propriu...

  Regia: Ron Howard
  22 1
  6.7