Filmele regizate de Ron Underwood

  • Ron Underwood

    Ron Underwood

    70 de ani
    Data nașterii: 06.11.1953
    Locul nașterii: Glendale, California, USA
  • Santa Baby 2: Christmas Maybe (2009)

    Fiica lui Moș Crăciun

    Frumoasa Mary Class trebuie să lase baltă cariera de succes pe care a făcut-o la New York şi să plece la Polul Nord pentru a-şi ajuta tatăl, care nu mai poate face faţă responsabilităţilor în preajma Crăciunului.

    Regia: Ron Underwood
    2 1
    5.3
  • Holiday in Handcuffs (2007)

    Sărbători în cătușe

    Trudie (Melissa Joan Hart), o pictoriţă aspirantă care pentru moment e forţată să îşi accepte condiţia de chelneriţă, se află la o răscruce. Presată să îşi mulţumească părinţii, merge la un interviu pentru o nouă slujbă, dar totul decurge extrem...

    Regia: Ron Underwood
    10 0
    6.1
  • Santa Baby (2005)

    Fiica lui Moș Crăciun

    Mary Class (Jenny McCarthy) este o femeie de afaceri de succes, recunoscută pentru cariera ei de invidiat. Dar ceea ce nimeni nu știe este că Mary este chiar fiica lui Moș Crăciun, iar atunci când tatăl ei se îmbolnăvește, tânăra trebuie să...

    Regia: Ron Underwood
    2 1
    5.5
  • In the Mix (2005)

    La mijloc

    Darrell (Usher Raymond) este un DJ de succes care salvează pe neașteptate o femeie dintr-o situație limită. Femeia se dovedește a fi soția lui Frank Pacelli (Chazz Palminteri), unul dintre mafioții cei mai de temut din New York.

    Regia: Ron Underwood
    0 0
    3.0
  • The Adventures of Pluto Nash (2002)

    Aventurile lui Pluto Nash

    Intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, Pluto Nash (Eddie Murphy) se lupta pentru a-si pastra clubul de noapte, aflat undeva intre Pamant si Uranus de controlul mafiei.

    Regia: Ron Underwood
    12 0
    3.9
  • Mighty Joe Young (1998)

    Gorila Joe

    Vanata de un braconier si cu politia pe urmele sale, Gorila Joe da dovada de curaj pornit dintr-un altruism cam rar intilnit printre semenii nostri si demonstreaza ca dincolo de aparentele sale infricosatoare se ascunde un suflet nobil, de erou.

    Regia: Ron Underwood
    8 0
    5.7
  • Speechless (1994)

    Fără vorbe

    Julia şi Kevin fac cunostinţă fără să ştie că sunt adversari. Ea scrie discursurile candidatului democrat, iar el discursurile candidatului republican în campania electorală. Deşi fiecare descoperă ocupaţia celuilalt, atracţia e la fel de puternică.

    Regia: Ron Underwood
    7 1
    5.8
  • Heart and Souls (1993)

    Inimi și suflete

    "Heart and Souls" e o ciudata reincarnare a unei comedii despre un barbat, Thomas – interpretat de Robert Downey Jr., care toata viata lui a fost vanat de patru suflete, pe care doar el le poate vedea. Cei carora le-au apartinut sufletele au murit...

    Regia: Ron Underwood
    12 0
    7.0
  • City Slickers (1991)

    Orășenii

    Cativa prieteni ce trec printr-o criza de personalitate se hotarasc ca cel mai bun mijloc de relaxare ar fi o excursie ca intre baieti in mijlocul salbaticiunii. Ajunsi acolo ei vor fi invatati cum sa ajunga adevarati cowboy.

    Regia: Ron Underwood
    Oscar-uri:
    8 0
    6.8
  • Tremors (1990)

    Tremors, creaturi ucigașe

    Kevin Bacon si Fred Ward sunt doi barbati indemanatici, locuitori ai unui orasel numit Perfection. Ei incearca sa gaseasca raspunsuri la niste fenomene greu de explicat, cum ar fi disparitia unor persoane in conditii extrem de misterioase.

    Regia: Ron Underwood
    22 0
    7.2