Filmele regizate de Ryan Little

  • Ryan Little

    Ryan Little

    53 de ani
    Data nașterii: 28.03.1971
    Locul nașterii: Vancouver, British Columbia, Canada
  • War Pigs (2015)

    Porci de război

    Unitatea de inadaptati cunoscuta sub numele de War Pigs trebuie să ajungă în spatele liniilor inamice pentru a-i extermina pe naziști prin orice mijloace.

    Regia: Ryan Little
    25 2
    4.3
  • Saints and Soldiers: The Void (2014)

    Sfinți și soldați: Bătălia finală

    Mașina germană de război este în retragere. Doua distrugătoare americane de tancuri M18 sunt trimise să înlăture un grup de naziști în Munții Harz.

    Regia: Ryan Little
    23 0
    5.3
  • Saints and Soldiers: Airborne Creed (2012)

    Sfinți și soldați: Misiunea Berlin

    Saints and Soldiers: Airborne Creed (2012) este un film de război cu ațiunea în timpul invaziei Nordului Franței de către Aliați în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

    Regia: Ryan Little
    12 3
    5.7
  • Age of the Dragons (2011)

    Dragonul alb

    Inspirat partial din povestea clasica "Moby Dick", dar inlocuind balena uriasa cu un imens dragon alb, filmul are in centrul actiunii lupta permanenta pe care capitanul Ahab o duce impotriva unor creaturi inaripate ce populeaza un taram mitic.

    Regia: Ryan Little
    4 1
    3.4
  • Forever Strong (2008)

    Mereu puternici

    Rick este un tânăr jucător de rugby care, în urma unui conflict, ajunge la închisoare - loc în care Marcus Tate (Sean Astin) îi întinde o mână, ajutându-l astfel să joace din nou. Problema este că va trebui să joace la echipa rivală, Highland Rugby.

    Regia: Ryan Little
    2 0
    7.1
  • Love Surreal (2006)

    Tot ce îți dorești

    Abby este o tanara care studiaza la Arte si care are talent la pictura. Picteaza din pasiune si pentru ca aceasta este lumea in care a crescut si in care se simte in siguranta. Sy este prietenul ei de la 5 ani, problema este ca el este prietenul...

    Regia: Ryan Little
    0 0
    5.8
  • Saints and Soldiers (2003)

    Sfinți și soldați

    Patru soldați americani care luptă în Europa în timpul celui de-al Doilea Război Mondial sunt separați de restul trupelor SUA în timpul masacrului de la Malmedy. Micul grup rămâne izolat și fără nici un ajutor în spatele liniilor inamice.

    Regia: Ryan Little
    20 1
    6.7