Filmele și serialele regizate de Sam Raimi

 • Sam Raimi

  Sam Raimi

  62 de ani
  Data nașterii: 23.10.1959
  Locul nașterii: Royal Oak, Michigan, USA
 • Ash vs Evil Dead (2015)

  Ash împotrival morților răi

  Intriga serialului se declanșează la 30 de ani de la primul contact cu demonii din Cartea Morților, când Ash constată că teroarea declanșată în cabana izolată din Tennesse revine și pune acum în pericol întreaga omenire

  Scenariul: Sam Raimi, Ivan Raimi, Tom Spezialy
  38 4
  8.4
 • Oz the Great and Powerful (2013)

  Grozavul și puternicul Oz

  Inspirat de cartea lui L. Frank Baum "Vrăjitorul din Oz", filmul prezintă acţiunea de dinainte ca Dorothy să ajungă în misteriosul tărâm fermecat şi pune accentul pe Vrăjitorul din Oz, pe numele său Oscar Diggs (James Franco), un magician de la circ.

  Regia: Sam Raimi
  21 0
  6.3
 • Drag Me to Hell (2009)

  Târâtă în iad

  Christine, un ofițer de credite din Los Angeles, are o viață minunată. Asta până când la bancă vine dna. Ganush cerând o prelungire de credit, pe care Christine nu i-o da, și asta ca să-și impresioneze șeful. Drept razbunare, Ganush o blesteamă.

  Regia: Sam Raimi
  19 2
  6.5
 • Spider-Man 3 (2007)

  Omul-Păianjen 3

  Peter a reușit în sfârșit să-și împace puterile de supererou cu dragostea pentru Mary-Jane. Dar viitorul este întunecat. Brutala mutație a costumului său, care devine negru, îi schimbă puterile și personalitatea.

  Regia: Sam Raimi
  47 1
  6.2
 • Spider-Man 2 (2004)

  Omul-Păianjen 2

  Au trecut doi ani de când manieratul Peter Parker (Tobey Maguire) a părăsit-o pe iubita lui, Mary Jane Watson (Kirsten Dunst), și s-a hotărât să pornească pe calea responsabilității ca Omul Păianjen.

  Regia: Sam Raimi
  Oscar-uri:
  53 0
  7.3
 • Spider-Man (2002)

  Omul-Păianjen

  Filmul Spider-Man (Omul-Paianjen) se axează pe povestea elevului Peter Parker (Tobey Maguire) care, după ce a fost mușcat de un păianjen modificat genetic, capătă o putere supraomenească.

  Regia: Sam Raimi
  52 0
  7.3
 • The Gift (2000)

  Darul

  Poveștile unei comunități pline de personaje curioase și colorate, a unei femei bântuite de viziuni clarvăzătoare și a unei frumoase libertine, dispărută în mod misterios, se intersectează în micul oraș Brixton, din Georgia, un târg provincial...

  Regia: Sam Raimi
  17 0
  6.7
 • For Love of the Game (1999)

  Ultimul joc

  Neliniştit, obosit, dar decis să câştige, Billy Chapel, un strălucit şi neînvins jucător de baseball, îşi încearcă norocul în dragoste! El speră ca Jane, cea mai dragă fiinţă pe care a cunoscut-o, să-i fie mereu aproape. Dar Jane vrea să-l...

  Regia: Sam Raimi
  10 3
  6.6
 • A Simple Plan (1999)

  Un plan simplu

  Plasat in peisajul zapezilor aspre din Minnesota, Planul este povestea stranie a lui Hank si Jacob Mitchell, care descopera un avion doborat. Inauntru se afla un pilot pe moarte si o geanta cu patru milioane de dolari.

  Regia: Sam Raimi
  18 1
  7.5
 • The Quick and the Dead (1998)

  Mai iute ca moartea

  Povestea se invarte in jurul unui concurs intre pistolari din Vestul Salbatic la care participă Ellen (Sharon Stone), misterioasa si atragatoare, smecherasul The Kid (Di Caprio), pacifistul Cort (Russel Crowe) si Herod, infamul primar al oraselului.

  Regia: Sam Raimi
  48 3
  6.4
 • Xena: Warrior Princess (1995)

  Xena: prințesa războinică

  Protagonista serialului “Xena, Printesa razboinica”, apreciat de telespectatori nu atat pentru atmosfera de legenda olimpiana, cat pentru eroina extraordinarelor aventuri mitologice - o femeie frumoasa, curajoasa si atletica, excelenta...

  Scenariul: Sam Raimi, John Schulian, R.J. Stewart
  17 0
  6.7
 • Army of Darkness (1993)

  Armata întunericului

  Imbarcat in Oldsmobil-ul sau, an de fabricatie 1988, dotat cu o arma automata, un cablu electric si un manual de chimie din liceu, Ash aterizeaza chiar in mijlocul unui regat bizar, a carui existenta este amenintata de o armata a intunericului.

  Regia: Sam Raimi
  30 4
  7.5
 • Darkman (1990)

  Bărbatul întunecat

  Celebrul Liam Neeson intruchipeaza un om de stiinta desfigurat in urma unei incercari nereusite de asasinat. El isi creeaza o noua si infricosatoare identitate si incearca sa se razbune.

  Regia: Sam Raimi
  18 1
  6.4
 • Evil Dead II (1987)

  Un sequel şi un remake în acelaşi timp făcut după originalul Evil Dead. În această parte, un grup de tineri este prins într-o cabană în mijlocul unei păduri. În jurul cabanei există şi dă târcoale diavolul care-i înspăimântă, îi atacă şi îi posedă.

  Regia: Sam Raimi
  28 1
  7.7
 • Crimewave (1986)

  Doi criminali nebuni omoara proprietarul unei companii producatoare de alarme impotriva jafurilor si apoi ii terorizeaza pe cel care i-a angajat, pe sotia lui si pe un tocilar acuzat de crima.

  Regia: Sam Raimi
  1 0
  5.7