Filmele regizate de Scott Speer

  • Scott Speer

    Scott Speer

    41 de ani
    Data nașterii: 05.06.1982
    Locul nașterii: San Diego, California, USA
  • Endless (2020)

    Veșnic împreună

    Când Riley și Chris sunt despărțiți de un accident rutier tragic, Riley se învinovățește pentru moartea iubitului ei, în timp ce Chris se află în purgatoriu. În mod miraculos, cei doi găsesc un mod prin care să se reîntâlnească...

    Regia: Scott Speer
    14 3
    4.9
  • Status Update (2018)

    Viaţa lui Kyle este dată peste cap de divorţul părinţilor lui. Aflat acum într-un oraş şi un liceu noi, Kyle se străduieşte să se adapteze. Într-o zi oarecare, dă peste o aplicaţie de mobil care îi va transforma postările pe social media în realitate

    Regia: Scott Speer
    20 2
    5.8
  • I Still See Yo (2018)

    Blestemul celor rămași

    Un thriller supranatural captivant ce urmărește o lume post-apocaliptică în care cei morți coexistă cu cei vii, după ce un eveniment apocaliptic a omorât milioane de oameni.

    Regia: Scott Speer
    81 17
    5.8
  • Midnight Sun (2018)

    Sub soarele nopții

    Katie este o tânără obligată să stea în casă din cauza unei boli rare care o pune în pericol de moarte la cea mai scurtă expunere la lumina soarelui. Soarta i-l aduce în cale pe Charlie, cu care trăieşte o frumoasă dragoste de vară.

    Regia: Scott Speer
    60 2
    6.6
  • Step Up Revolution (2012)

    Dansul dragostei 4: Revoluția

    Emily ajunge în Miami visând să devină dansatoare profesionistă. Are o chimie excelentă cu Sean, liderul unei trupe de dans al cărei cartier este amenințat de planurile imobiliare ale tatălui lui Emily. Cu cine va ține fata de-acum înainte?

    Regia: Scott Speer
    21 0
    6.4