Filmele regizate de Scott Ziehl

  • Scott Ziehl

    Scott Ziehl

  • Exit Speed (2008)

    Cursă infernală

    Meredith este o dezertoare din armata. Un barbat, angajat al Politiei Militare, este mereu pe urmele ei. In ajunul Craciunului, aceasta ca multi alti calatori, ia o cursa spre Texas. Pe drum o banda de motociclisti îi ataca pe cei din autobuz.

    Regia: Scott Ziehl
    7 0
    5.2
  • Road House 2: Last Call (2006)

    Clubul de noapte 2: Ultima ofertă

    Sequel al clasicului Road House, "Road House 2" ne introduce in aceeasi actiune ametitoare ca si originalul, locul lui Patrick Swayze fiind ocupat de Jonathan Schaech...

    Regia: Scott Ziehl
    12 0
    4.3
  • Demon Hunter (2005)

    Incercand sa-si creeze urmasi, demonul Asmodeus impregneaza cu spiritul lui rau cat mai multe femei. Jake Greyman este cel care va incerca sa-l trimita inapoi in infern pe necurat.

    Regia: Scott Ziehl
    0 0
    4.3
  • Three Way (2004)

    Triplă amenințare

    Lew (Dominic Purcell) este un smecher de doi bani care are un mare secret. A tras cu urechea la o discutie despre planul unei răpiri cu miza de un milion de dolari, iar acum încearcă să-si facă loc în acest plan murdar.

    Regia: Scott Ziehl
    0 0
    4.6
  • Cruel Intentions 3 (2004)

    Tentația seducției 3

    Cand diabolicul lor pariu de a seduce si abandona doua colege de scoala se termina printr-o remiza, Jason si Patrick - doi dintre cei mai depravati studenti din Colegiul Prestridge - isi indreapta acum privirile catre marele premiu: Cassie Merteuil.

    Regia: Scott Ziehl
    8 2
    4.6