Filmele regizate de Sean Anders

 • Sean Anders

  Sean Anders

  53 de ani
  Data nașterii: 19.06.1969
  Locul nașterii: DeForest, Wisconsin, USA
 • Spirited (2022)

  Regia: Sean Anders
  26 11
  6.6
 • Instant Family (2018)

  Familie de-a gata

  Când Pete (Mark Wahlberg) și Ellie (Rose Byrne) decid să-și facă o familie, ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Din acel moment, viața lor va fi un șir neîntrerupt de eforturi hilare de a învăța pe repede înainte ce înseamnă să fie părinți

  Regia: Sean Anders
  203 14
  7.3
 • Daddy's Home 2 (2017)

  Tata în război cu... tata 2

  Tata în război cu... tata 2 urmărește peripețiile lui Brad (Will Ferrell) și Dusty (Mark Wahlberg), pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinții lor intruzivi, în perioada sărbătorilor de iarnă, și totodată să le ofere copiilor lor Crăciunul perfect.

  Regia: Sean Anders
  216 48
  6.0
 • Daddy's Home (2016)

  Tata în război cu... tata

  Un director de radio are o viaţă fericită alături de noua lui soţie şi încearcă să fie un tată cât mai bun pentru copiii ei din prima căsătorie. Viaţa lui se va da peste cap când în peisaj apare adevăratul tată, gata de orice pentru a-i recuceri.

  Regia: Sean Anders
  72 4
  6.1
 • Horrible Bosses 2 (2014)

  Șefi de coșmar 2

  Sătui să mai asculte de șefi, Kurt, Dale și Nick decid să-și fondeze propria afacere. Doar că un investitor le dă lumea peste cap anulându-le orice șansă de succes financiar. Ca să rezolve problema, eroii pun la cale răpirea fiului investitorului

  Regia: Sean Anders
  30 1
  6.3
 • That's My Boy (2012)

  Băiatu' tatii

  Pe când nu avea decât 14 ani, Donny (Adam Sandler) ajunge în pat cu o profesoară și o lasă însărcinată. Ani mai târziu, fiul său Todd e un investitor de succes și Donny are nevoie de el, căci Fiscul îi face probleme.

  Regia: Sean Anders
  11 2
  5.5
 • Sex Drive (2008)

  În sexcursie

  Timidului absolvent de liceu Ian nu prea i-a plăcut sportul și asta se vede. Fizicul de tocilar nu-l împiedică pe Ian să-și lipească fața pe corpul unui bodybuilder și să agațe pe net o superbă care se dă drept "Dra. Delicioasă".

  Regia: Sean Anders
  18 2
  6.5