Filmele regizate de Sergei Bodrov

  • Sergei Bodrov

    Sergei Bodrov

    75 de ani
    Data nașterii: 28.06.1948
    Locul nașterii: Khabarovsk, Russian SFSR, USSR
  • Seventh Son (2014)

    Al șaptelea fiu

    Thomas Ward este al 7-lea fiu al unui al 7-lea fiu și a fost dat în ucenicie Vraciului din părțile locului. Misiunea lui este grea. Trebuie să învețe să alunge stafiile, să întemnițeze vrăjitoare și să supună duhurile.

    Regia: Sergei Bodrov
    59 3
    5.5
  • Temujin a fost un simplu sclav. Filmul arata cum a reusit ca, pornind de la umila conditie din tinerete, sa ajunga la doar 40 de ani marele Ginghis Han, conducatorul hoardelor mongole si liderul unuia dintre cele mai mari imperii din istorie.

    Regia: Sergei Bodrov
    35 1
    7.2
  • Nomad: The Warrior (2005)

    Nomadul

    Kazahstan, secolul XVIII. Poporul este divizat în numeroase triburi nomade care străbat imensele întinderi ale țării. Dar pacea este fragilă și un inamic comun amenință să distrugă toate aceste triburi. O veche profeție prevestind nașterea unui...

    Regia: Ivan Passer, Sergei Bodrov
    6 0
    5.8
  • Running Free (1999)

    Povestea lui Lucky

    Running Free este povestea plina de aventura a unei prietenii minunate intre un baietel si un manz abandonat, pe nume Lucky.

    Regia: Sergei Bodrov
    0 0
    5.4
  • Kavkazskiy plennik (1996)

    Prisoner of the Mountains

    Bazat pe o scurta poveste de Leo Tolstoy, Prisoner of the Mountains spune povestea a doi soldati rusi, Sascha si Vania, capturati de rebelii musulmani dupa o ambuscada din tinutul interzis al muntilor Caucaz...

    Regia: Sergei Bodrov
    4 0
    7.5