Filmele regizate de Sheldon Lettich

  • Sheldon Lettich

    Sheldon Lettich

    73 de ani
    Data nașterii: 14.01.1951
    Locul nașterii: New York
  • The Hard Corps (2006)

    Misiune în forță

    Jean-Claude este un soldat veteran al fortelor speciale care si-a petrecut ultimii 3 ani luptand in Afghanistan si Irak...

    Regia: Sheldon Lettich
    28 3
    5.2
  • The Order (2001)

    Frăția morții

    Atunci când, în secolul XI, cruciații cuceresc Ierusalimul, unul dintre ei începe să-și pună la îndoială credința, bulversat de oribilul măcel înfăptuit în numele Domnului. Are o revelație și își crează propria sectă religioasă.

    Regia: Sheldon Lettich
    27 0
    4.6
  • The Last Patrol (2000)

    Ultimul comando

    După ce un cutremur masiv distruge Los Angeles, o noua ordine se formează. Dezacordurile în rîndurile liderilor duc insa la război și mai multe conflicte, iar The Last Patrol trebuie sa restabileasca ordinea atat timp cat mai exista speranta.

    Regia: Sheldon Lettich
    3 1
    3.6
  • Only the Strong (1993)

    Legea junglei

    Dupa patru ani petrecuti in slujba Beretelor Verzi, Louis Stevens se intoarce in orasul sau natal si cu aceasta ocazie viziteaza liceul pe care l-a frecventat si de care-l leaga amintiri placute. Insa odata ajuns acolo, constata ca institutia s-a...

    Regia: Sheldon Lettich
    16 1
    6.5
  • Double Impact (1991)

    Dublu impact

    Despărțiți la naștere printr-un concurs de împrejurări soldat cu moartea părinților, gemenii Alex și Chad își urmează fiecare calea. Primul e acum instructor de karate și duce o viață ușoară, iar al doilea e un cunoscut contrabandist din Hong Kong.

    Regia: Sheldon Lettich
    53 0
    5.6
  • Lionheart (1991)

    Inimă de leu

    Lyon Gaultier dezerteaza din Legiunea Straina. Sosit in State, el isi gaseste fratele pe moarte si pe sotia acestuia fara suficienti bani pentru a-l trata. Pentru a pune mana pe banii necesari, Lyon decide sa ia parte la o serie de lupte clandestine.

    Regia: Sheldon Lettich
    53 2
    6.2