Filmele regizate de Simon Fellows

  • Simon Fellows

    Simon Fellows

  • A Dark Place (2018)

    Un loc întunecat

    Când un băiat dispare într-un oraș din vestul Pennsylvaniei, Donald, un șofer care are sindromul Asperger, începe o investigație ca să demonstreze că băiatul a fost ucis.

    Regia: Simon Fellows
    18 4
    6.2
  • O studentă americană la drept în Londra. Lovită de un taxi negru, ea se trezește amnezică într-o lume la un milion de mile distanță de casă - Wonderland. Îi urmărim aventurile așa cum este purtată printr-o lume plină de individualități ciudate...

    Regia: Simon Fellows
    5 1
    5.8
  • Until Death (2007)

    Până la moarte

    Gabriel Callaghan se pregateste sa devina noul lider al retelei de crima organizata.Trimite o echipa de asasini pentru a-l inlatura pe locotenentul Anthony.

    Regia: Simon Fellows
    22 1
    5.7
  • Second in Command (2006)

    Gardă de corp

    Un fost ofiter de marinã ajunge la noul loc de muncã într-o tarã din Europa de Est și se vede în mijlocul unei scene sângeroase: rebeli puternic înarmati l-au ucis pe ambasadorul Statelor Unite si amenintã sã distrugã recent stabilita democratie.

    Regia: Simon Fellows
    17 2
    4.9
  • 7 Seconds (2005)

    7 secunde

    Căpitanul Tolliver (Snipes) e un fost membru al Delta Force care trebuiă să conducă un jaf armat planificat să meargă perfect. În schimb, el sfărșește prin a dobândi o pictură de Van Gogh neprețuită - dar un membru din echipa sa este luat ostatic.

    Regia: Simon Fellows
    7 1
    4.8
  • Blessed (2004)

    Pact cu necuratul

    O vizita la o clinica de fertilitate se transforma intr-un tulburator cosmar pentru o femeie care afla ca a fost impregnata cu ADN-ul diavolului.

    Regia: Simon Fellows
    0 0
    4.2