Filmele regizate de Simon West

 • Simon West

  Simon West

  60 de ani
  Data nașterii: 17.07.1961
  Locul nașterii: Letchworth, Hertfordshire, England, UK
 • Skyfire (2019)

  Regia: Simon West
  16 1
  5.3
 • Gun Shy (2017)

  Arma timida

  Filmul urmărește povestea lui Turk Henry, o stea a muzicii rock de vârstă mijlocie, a cărei soție supermodel este răpită în timpul vacanței lor în Chile.

  Regia: Simon West
  20 2
  4.1
 • Stratton (2017)

  Stratton urmărește povestea lui John Stratton, un agent al serviciului secret britanic de informații, cufundat într-o cursă contra cronometru pentru a opri un grup de teroriști care intenționează să folosească o armă biochimică într-o capitală.

  Regia: Simon West
  35 4
  4.8
 • Wild Card (2015)

  Joc periculos

  Las Vegas, cu trei zile înainte de Crăciun, când orașul e mort și deprimant... O fată bătută și plină de sânge e aruncată din maşină și lăsată să moară. Dar ea se încăpățânează să ajungă la spital

  Regia: Simon West
  40 3
  5.6
 • Stolen (2012)

  Jaf contra cronometru

  Will, maestru al hoțiilor, este condamnat la 8 ani de închisoare, fiind tras pe sfoară în urma unui jaf care eșuase. Odată eliberat, el este gata să lase în urmă trecutul criminal și să-și refacă relația cu fiica sa, Alison Loeb.

  Regia: Simon West
  9 1
  5.5
 • The Expendables 2 (2012)

  Eroi de sacrificiu 2

  Mercenarii conduși de Barney au o nouă misiune. Lucrurile evoluează de așa natură încât unul dintre membrii echipei este ucis. Răzbunarea este cea mai dulce, iar mercenarii nu se vor da în lături de la nimic pentru a o obține.

  Regia: Simon West
  54 2
  6.6
 • The Mechanic (2011)

  Mecanicul

  Arthur Bishop (Jason Statham) este un "mecanic", un asasin de elită cu un cod de onoare strict şi cu un talent unic pentru eliminarea ţintelor. Este o slujbă care necesită profesionalism desăvârşit şi o detaşare absolută, iar Bishop e cel mai bun.

  Regia: Simon West
  65 1
  6.6
 • When a Stranger Calls (2006)

  Când sună un străin

  Jill, o elevă de liceu face babysitting, dar totul se termină într-un coșmar când începe să primească telefoane misterioase. Străinul de la telefon îi cere să verifice ce fac copiii... iar când se duce la ei în cameră îi găsește speriați de moarte

  Regia: Simon West
  8 1
  5.1
 • Lara Croft: Tomb Raider (2001)

  Lara Croft: Prădătoarea de morminte

  Calatoriile in locuri misterioase si periculoase, invatarea mai multor limbi straine si vizitarea unor asezari arheologice sunt perfecte pentru o mostenitoare bogata si rasfatata si un foarte bun camuflaj pentru pasiunile ei reale: morminte antice.

  Regia: Simon West
  59 1
  5.8
 • The General's Daughter (1999)

  Fiica generalului

  Ofiterul Paul Brenner (John Travolta) ancheteaza imprejurarile in care a murit capitanul Elisabeth Campbel. Chiar daca secretele din armata sunt foarte bine pastrate el are misiunea de a descoperi adevarul si de a aresta faptasul.

  Regia: Simon West
  25 0
  6.4
 • Con Air (1997)

  Avionul Condamnaților

  Povestea fostului erou de razboi Poe (Nicolas Cage), condamnat dupa ce ucide accidental un barbat care se luase de nevasta lui. Dupa eliberare, va lua o cursa speciala spre acasa. La bord sunt cei mai periculosi detinuti din sistemul penal american.

  Regia: Simon West
  46 1
  6.9