Filmele regizate de Stephen Hopkins

  • Stephen Hopkins

    Stephen Hopkins

    65 de ani
    Data nașterii: 01.11.1958
    Locul nașterii: Jamaica
  • Race (2016)

    Cursa

    Filmul spune povestea lui Jesse Owens (Stephan James), un atlet de culoare care a făcut istorie pentru Statele Unite ale Americii care la început nu i-au oferit recunoștința pe care ar fi meritat-o.

    Regia: Stephen Hopkins
    6 0
    7.1
  • The Reaping (2007)

    Zece semne rele

    Cu credinta zdruncinata de o tragedie dupa care abia si-a revenit, o specialista in paranormal ajunge intr-un oras pentru a investiga fenomene stranii. Locuitorii au fost ingroziti de nori de lacuste si alte incidente bizare.

    Regia: Stephen Hopkins
    19 0
    5.6
  • The Life and Death of Peter Sellers (2004)

    Viața și moartea lui Peter Sellers

    „Eu, Peter Sellers” reprezinta o privire de ansamblu asupra vietii unuia dintre cei mai prolifici si mai daruiti actori de comedie, al carui talent fascinant pentru mima si a carui inventivitate l-au transformat intr-o vedeta de prim rang.

    Regia: Stephen Hopkins
    2 1
    6.9
  • Under Suspicion (2000)

    Sub suspiciune

    Este ajunul Anului Nou pe o mica insula din Caraibe si inspectorul sef al insulei (Morgan Freeman) interogheaza un avocat de vaza (Gene Hackman), care a descoperit cadavrul uneia dintre victimele unei lungi serii de violuri si crime brutale.

    Regia: Stephen Hopkins
    43 9
    6.4
  • Lost in Space (1998)

    Pierduti in spatiu

    In viitorul apropiat, resursele naturale ale Pamantului sunt aproape de epuizare. In incercarea de a salva specia umana, oamenii de stiinta incep o constructie mareata, o poarta prin care poti calatori cu o viteza mai mare decat cea a luminii.

    Regia: Stephen Hopkins
    30 2
    5.2
  • The Ghost and the Darkness (1996)

    Umbra și întunericul

    Bazat pe intamplari reale, petrecute in 1898, The Ghost and the Darkness ne arata cum au reusit doi lei, in Africa, sa ucida 130 de persoane pe o perioada de noua luni...

    Regia: Stephen Hopkins
    Oscar-uri:
    16 0
    6.8
  • Blown Away (1994)

    Teroare în Boston

    Filmul pune fata in fata doi inamici ireconciliabili: Jimmy Dove, un politist din Brigada antiterorista din Boston si Ryan Gaerity, un terorist dornic de razbunare, expert in explozibili, care a evadat recent dintr-o inchisoare din Irlanda.

    Regia: Stephen Hopkins
    19 1
    6.2
  • Judgment Night (1993)

    Noaptea judecății

    Regia: Stephen Hopkins
    14 1
    6.6
  • Predator 2 (1993)

    Anul 1997. Locotenentul detectiv Mike Harrigan impreuna cu intreaga politie au declarat razboi deschis traficantilor de droguri si bandelor de criminali viciosi din jungla urbana a Los Angeles-ului.

    Regia: Stephen Hopkins
    95 0
    6.3
  • A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child (1989)

    Un coșmar pe strada Elm 5: Copilul din vis

    Alice, care a supravietuit unor intamplari terfiante legate de Freddy Krueger, se vede iar in situatia in care monstrul incepe sa-i bantiuasca visele. De data aceasta, Freddy e interesat de mintea copilului pe care Alice il poarta in pantece...

    Regia: Stephen Hopkins
    16 0
    5.0