Filmele regizate de Stephen Sommers

  • Stephen Sommers

    Stephen Sommers

    62 de ani
    Data nașterii: 20.03.1962
    Locul nașterii: Indianapolis, Indiana, USA
  • Odd Thomas (2013)

    Thomas cel ciudat

    Într-un orășel din California, un tânăr bucătar, Odd Thomas, este abordat de fantoma unei tinere fete care a fost violată și ucisă. Prin capacitatea sa unică de a-i înțelege pe cei morți, acesta e condus la criminalul fetei, fost coleg de școală.

    Regia: Stephen Sommers
    32 1
    6.8
  • G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)

    G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei

    G.I.J.O.E. este acronimul unei baze militare situate în Europa, Global Integrated Joint Operating Entity. Misiunea bazei, ai cărei soldați au trecut cele mai dificile teste fizice și intelectuale, e să rezolve misiuni secrete.

    Regia: Stephen Sommers
    69 2
    5.7
  • Van Helsing (2004)

    Tinutul legendar al Transilvaniei este o lume in care pericolul rasare odata cu soarele si unde monstrii salasluiesc. Spectatorii vor fi cufundati in sec XIX si plimbati in Londra, Roma, Paris si Transilvania unde diavolul se poate intruchipa.

    Regia: Stephen Sommers
    65 2
    6.1
  • The Mummy Returns (2001)

    Mumia se întoarce

    Într-o cameră întunecată de la British Museum din Londra, o veche legendă a terorii este pe cale să renască. Este anul 1933, Anul scorpionului.

    Regia: Stephen Sommers
    76 1
    6.4
  • The Mummy (1999)

    Mumia

    În 1923, vânătorul de comori Rick O'Connel descoperă în Egipt ruinele unor construcţii în care faraonii şi-au ascuns comorile. Dar tot acolo a fost îngropat de viu şi blestemat preotul Imoteph, care abia aşteaptă să fie eliberat pentru a se răzbuna.

    Regia: Stephen Sommers
    77 0
    7.1
  • Deep Rising (1998)

    Tentacule

    Câţiva de hoţi se urcă pe un vas de lux, dar membrii sunt surprinşi să constate că acesta este aproape pustiu. La scurt timp, o forţă necunoscută, din adâncul mărilor, atacă cu o forţă necruţătoare atât pe hoţi, cât şi pe puţinii supravieţuitori

    Regia: Stephen Sommers
    21 0
    6.1
  • The Jungle Book (1994)

    Cartea Junglei

    Pelicula este un remake, cu actori, inspirat din nemuritoarea „Carte a Junglei" a lui Rudyard Kipling. Micutul Mowgli, urmarit de fiorosul tigru Shere Khan, va avea aliati de nadejde in inteleapta pantera Bagheera si in celelalte animale din padure.

    Regia: Stephen Sommers
    11 1
    6.0
  • The Adventures of Huck Finn (1993)

    Aventurile lui Huck Finn

    Provenind din rase şi culturi diferite, nonconformistul Huck şi sclavul Jim sunt totuşi buni prieteni şi decid, cu toate riscurile, să fugă pe râul Mississippi. Aventura pe care o vor trăi le va marca viaţa pentru totdeauna şi cu bune şi cu rele.

    Regia: Stephen Sommers
    4 0
    6.2