Filmele regizate de Stephen T. Kay

  • Stephen T. Kay

    Stephen T. Kay

    61 de ani
    Data nașterii: 01.01.1963
    Locul nașterii: New Zealand
  • Blue-Eyed Butcher (2012)

    Călăul cu ochi albaștri

    Susan Wright, o texană superbă, părea să aibă o viață de poveste alături de Jeff și cei doi copii. Pentru prieteni, ei par o familie perfecta. Dar basmul se face țăndări atunci când Jeff e găsit mort și îngropat în curtea locuinței lor din suburbii.

    Regia: Stephen T. Kay
    1 1
    5.6
  • Cell 213 (2011)

    Regia: Stephen T. Kay
    3 0
    4.9
  • The Craigslist Killer (2011)

    Ucigașul de pe Craigslist

    Filmul urmărește viață lui Philip în timp ce se pregătește pentru un viitor promițător ca doctor și o viață fericită alături de logodnica lui. Nimeni nu ar crede că cel mai strălucit student ar fi un criminal. Știu asta numai el și victimele lui.

    Regia: Stephen T. Kay
    0 1
    5.0
  • Justice for Natalee Holloway (2011)

    Ultima călătorie: Goana după adevăr

    Justice for Natalee Holloway pornește pe urmele tinerei Natalee, adolescenta din Alabama dispărută în mod misterios în urma unei excursii cu școala în Aruba.

    Regia: Stephen T. Kay
    2 0
    5.3
  • Boogeyman (2005)

    Omul Negru

    Chiar daca Tim Jensen (Barry Watson) este un editor de succes si are o prietena frumoasa (Tory Mussett), copilaria sa continua sa-l urmareasca. Cand avea numai opt ani, Tim a vazut cum tatal sau a fost mancat de catre Boogeyman, sau cel putin asa...

    Regia: Stephen T. Kay
    13 1
    4.2
  • Get Carter (2000)

    Recuperatorul

    Jack, un agent de pariuri de succes, al cărui frate a murit, într-un accident de masină… Jack încearcă să afle adevărul. Politia din L.A. crede că e o răfuială între bande rivale. Lumea în care pătrunde Jack e a jocurilor si pornografiei.

    Regia: Stephen T. Kay
    27 3
    5.1