Filmele și serialele regizate de Steve Barron

  • Steve Barron

    Steve Barron

    67 de ani
    Data nașterii: 04.05.1956
    Locul nașterii: Dublin, Ireland
  • Treasure Island (2012)

    Comoara din insulă

    O gasca de pirati intra in posesia unei mari comori, insa cand vine vremea ca fiecare sa-si ia partea capitanul vasului isi tradeaza o parte din echipaj dorind sa tina comoara pentru el. Toata actiunea filmului se invarte in jurul comorii.

    Scenariul: Steve Barron
    8 2
    6.2
  • DreamKeeper (2003)

    Păstrătorul de vise

    Legendele amerindienilor prind viata in aceasta miniserie. Doua generatii, reprezentate de un batran povestitor si de nepotul acestuia, un tanar in varsta de 17 ani, pornesc intr-o calatorie in cautarea propriului eu.

    Regia: Steve Barron
    5 0
    7.5
  • Una dintre creatiile papusarului Geppetto se trezeste la viata in mod miraculos. Aceasta papusa, Pinocchio, are o mare dorinta si anume sa devina un baietel adevarat candva...

    Regia: Steve Barron
    1 0
    5.2
  • Coneheads (1993)

    Capete ascuțite

    Beldar si Prymatt sunt straini de planeta noastra. Ei provin de pe planeta Remulak si au toate intentiile sa invadeze planeta Pamant. Dar pentru ca vor sa isi cunoasca mai bine tinta, decid sa faca mai intai o calatorie.

    Regia: Steve Barron
    9 0
    5.4
  • Teenage Mutant Ninja Turtles (1990)

    Țestoasele ninja mutante

    Printr-o substanta misterioasa numita Ooze, 4 testoase mititele, se transforma in unele gigant. Ele pot vorbi, pot merge ca oamenii si le place foarte mult pizza. Soricelul Splinter devine mentorul lor si le face sa devina adevarate luptatoare.

    Regia: Steve Barron
    14 0
    6.8
  • Electric Dreams (1984)

    Vise electrice

    Vise Electrice spune povestea unui barbat ce se gaseste brusc in situatia de a rivaliza pentru atentia unei femei... cu un computer capabil de sentimente si ganduri.

    Regia: Steve Barron
    2 1
    6.4