Filmele regizate de Steve Rash

  • Steve Rash

    Steve Rash

  • Road Trip: Beer Pong (2009)

    O escapadă super 2

    Andy este un tânăr ironizat de amici datorită loialității lui exagerate față de prietena lui, Kathy. Tânăra a rămas în orașul lor natal, iar Andy nu se bucură de viața în campus, așa cum ar trebui. Asta pana cand accepta sa o curteze pe Jenna...

    Regia: Steve Rash
    5 0
    4.8
  • Bring It On: In It to Win It (2007)

    Majoretele: Totul pentru victorie

    Distracția majoretelor continuă cu acest film din 2007. Echipe de majoreterivale din New York și California se întrec pentru a câștiga un turneu.Aparent, ambele tabere sunt dispuse să facă orice pentru a obține victoria.

    Regia: Steve Rash
    4 0
    5.1
  • Bring It On: All or Nothing (2006)

    Majoretele: Totul sau nimic

    Comedie cu și despre adolescenți, în care o tânără se străduiește să se facă acceptată de noii colegi de școală, după ce familia ei se mută într-o zonă mai dură din oraș.

    Regia: Steve Rash
    6 1
    5.5
  • American Pie Presents: Band Camp (2005)

    Plăcinta americană: Tabăra de muzică

    In Placinta Americana - Tabara de muzica, Matt, fratele mai mic al lui Stifler, este pedepsit sa-si petreaca vara intr-o tabara de muzica unde creeaza o situatie si mai jenanta cu ajutorul camerelor de filmat ascunse si al farselor de prost gust.

    Regia: Steve Rash
    19 3
    5.0
  • Good Advice (2001)

    Sfat bun

    Un investitor bancar pierde toate bunurile pe care le avea... in urma acestei intamplari nefericite, el va trebui sa descopere ce este mai important in viata.

    Regia: Steve Rash
    13 4
    6.2
  • Held Up (1999)

    Ostaticul

    In ziua in care pleaca in vacanta spre Marele Canion, Michael Dawson (Jamie Foxx) nu poate fi mai fericit. E la volanul noii lui masini sport si in compania frumoasei lui logodnice, Rae (Nia Long). Toate acestea se vor schimba in scurta vreme.

    Regia: Steve Rash
    8 0
    5.2
  • Eddie (1996)

    Edwina Franklin (Whoopi Golberg) este o soferita de limuzina si un fan inrait al echipei de baschet New York Knicks. Le urmareste orice miscare, se duce la toate meciurile la care poate ajunge. Echipa este cumparata de milionarul excentric Wild Bill.

    Regia: Steve Rash
    2 0
    5.2
  • Son in Law (1993)

    Un ginere de imprumut

    Plecata din linistita ei provincie si ajunsa la colegiu in Los Angeles, Rebecca se adapteaza cu greu vietii agitate si neconventionale de aici. Cel mai mult o intriga noul sau coleg, Crawl, un tanar salbatic si imprevizibil. Treptat, acesta ii...

    Regia: Steve Rash
    0 0
    5.9
  • Can't Buy Me Love (1987)

    Nu-mi poti cumpara iubirea

    Regia: Steve Rash
    8 1
    6.8