Filmele și serialele regizate de Steven Brill

  • Steven Brill

    Steven Brill

    61 de ani
    Data nașterii: 27.05.1962
    Locul nașterii: Utica, New York, USA
  • Catherine Cohen: The Twist...? She's Gorgeous (2022)

    Catherine Cohen: Surpriza? Tipa e grozavă!

    Regia: Steven Brill
    3 0
    5.6
  • Scenariul: Steven Brill, Josh Goldsmith, Cathy Yuspa
    0 0
    7.3
  • În ciuda devotamentului pentru Salem, orașul său natal din Massachusetts, Hubie Dubois este un personaj pe seama căruia se amuză atât copiii, cât și adulții. Însă anul acesta, se întâmplă ceva în toiul nopții, iar Hubie trebuie să salveze Halloweenul

    Regia: Steven Brill
    35 7
    5.2
  • Adam Sandler: 100% Fresh (2018)

    Adam Sandler: 100% proaspăt

    Presărat cu melodii precum „Heroes” sau „Ice Cream Ladies”, spectacolul de comedie dat de Sandler surprinde cu cântece și glume noi într-un mod neașteptat și avangardist.

    Regia: Steven Brill, Nicholaus Goossen
    9 2
    7.5
  • Sandy Wexler (2017)

    Sandy Wexler este un talentat manager care lucrează pentru o mare companie în Los Angeles-ul anilor 1990 și care reprezintă cu sârguință un grup de clienți excentrici de la periferia show-biz-ului. Neobișnuitul Sandy Wexler este un angajat...

    Regia: Steven Brill
    25 14
    5.2
  • The Do-Over (2016)

    Repetarea

    Viața unui manager bancar cu un serviciu plictisitor și o soție infidelă este dată peste cap atunci când un prieten din trecut îl convinge să își însceneze moartea și să plece într-o aventură.

    Regia: Steven Brill
    22 1
    5.7
  • Walk of Shame (2014)

    Drumul rușinii

    În urma unei aventuri de o noapte cu un străin fermecător, o reporteră se trezește a doua zi dimineață fără telefon, mașină sau bani – cu 8 ore înainte de cel mai important interviu din cariera ei.

    Regia: Steven Brill
    25 0
    6.0
  • Movie 43 (2013)

    Filmul artistic 43

    Hugh Jackman, Richard Gere, Uma Thurman, Halle Berry, Emma Stone, Naomi Watts, Kate Winslet sunt doar câteva dintre starurile acestei comedii produse de frații Farrelly, în bine-cunoscutul lor stil cumplit de obscen și ireverențios.

    Regia: Elizabeth Banks, Steven Brill, Steve Carr
    12 6
    4.3
  • Drillbit Taylor (2008)

    Garda de corp

    Ryan, Wade si Emmit sunt incantati de prima lor zi de liceu. Pana cand dau de Filkins, un derbedeu a carui placere este sa chinuie elevii mai mici. Ingroziti de perspectiva de a-l intalni zi de zi, pustii angajeaza un bodyguard: Drillbit Taylor.

    Regia: Steven Brill
    3 0
    5.7
  • Without a Paddle (2004)

    Fără o vâslă

    Seth Green, Matthew Lillard si Dax Shepard joacã în aceastã comedie fantasticã rolurile unor prieteni din copilãrie, ale cãror vieti au luat-o pe cãi diferite, dar care trebuie reunite ca urmare a mortii neasteptate a celui de-al patrulea dintre ei.

    Regia: Steven Brill
    6 2
    5.8
  • Mr. Deeds (2002)

    Dl. Deeds

    Longfellow Deeds mosteneste 40 miliarde de dolari de la bunicul sau, unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Aventurile incep in momentul cand in scena apare o reportera care nu este ceea ce pare.

    Regia: Steven Brill
    14 3
    5.8
  • Little Nicky (2000)

    Copiii Iadului

    Dupa ce Stapanul Intunericului decide ca nu va lasa regatul sau subpamantean niciunuia dintre cei trei fii ai sai, primii doi dintre caestia evadeaza pe Pamant si-si creeaza propriul lor regat.

    Regia: Steven Brill
    6 1
    5.3
  • Heavyweights (1995)

    Categoria grea

    Gerry e trimis într-o tabără pentru copii cu probleme de greutate. În locul distracţiei promise, descoperă ca staţiunea e condusă de un instructor cu o sănătate mintală îndoielnică! Gerry şi gaşca vor fi nevoiţi să-l suporte sau să-l înfrunte.

    Regia: Steven Brill
    4 0
    6.6