Filmele și serialele regizate de Steven Brill

 • Steven Brill

  Steven Brill

  61 de ani
  Data nașterii: 27.05.1962
  Locul nașterii: Utica, New York, USA
 • Catherine Cohen: The Twist...? She's Gorgeous (2022)

  Catherine Cohen: Surpriza? Tipa e grozavă!

  Regia: Steven Brill
  3 0
  5.5
 • Scenariul: Steven Brill, Josh Goldsmith, Cathy Yuspa
  0 0
  7.3
 • În ciuda devotamentului pentru Salem, orașul său natal din Massachusetts, Hubie Dubois este un personaj pe seama căruia se amuză atât copiii, cât și adulții. Însă anul acesta, se întâmplă ceva în toiul nopții, iar Hubie trebuie să salveze Halloweenul

  Regia: Steven Brill
  35 7
  5.2
 • Adam Sandler: 100% Fresh (2018)

  Adam Sandler: 100% proaspăt

  Presărat cu melodii precum „Heroes” sau „Ice Cream Ladies”, spectacolul de comedie dat de Sandler surprinde cu cântece și glume noi într-un mod neașteptat și avangardist.

  Regia: Steven Brill, Nicholaus Goossen
  9 2
  7.5
 • Sandy Wexler (2017)

  Sandy Wexler este un talentat manager care lucrează pentru o mare companie în Los Angeles-ul anilor 1990 și care reprezintă cu sârguință un grup de clienți excentrici de la periferia show-biz-ului. Neobișnuitul Sandy Wexler este un angajat...

  Regia: Steven Brill
  25 14
  5.2
 • The Do-Over (2016)

  Repetarea

  Viața unui manager bancar cu un serviciu plictisitor și o soție infidelă este dată peste cap atunci când un prieten din trecut îl convinge să își însceneze moartea și să plece într-o aventură.

  Regia: Steven Brill
  20 1
  5.7
 • Walk of Shame (2014)

  Drumul rușinii

  În urma unei aventuri de o noapte cu un străin fermecător, o reporteră se trezește a doua zi dimineață fără telefon, mașină sau bani – cu 8 ore înainte de cel mai important interviu din cariera ei.

  Regia: Steven Brill
  24 0
  6.0
 • Movie 43 (2013)

  Filmul artistic 43

  Hugh Jackman, Richard Gere, Uma Thurman, Halle Berry, Emma Stone, Naomi Watts, Kate Winslet sunt doar câteva dintre starurile acestei comedii produse de frații Farrelly, în bine-cunoscutul lor stil cumplit de obscen și ireverențios.

  Regia: Elizabeth Banks, Steven Brill, Steve Carr
  10 5
  4.3
 • Drillbit Taylor (2008)

  Garda de corp

  Ryan, Wade si Emmit sunt incantati de prima lor zi de liceu. Pana cand dau de Filkins, un derbedeu a carui placere este sa chinuie elevii mai mici. Ingroziti de perspectiva de a-l intalni zi de zi, pustii angajeaza un bodyguard: Drillbit Taylor.

  Regia: Steven Brill
  3 0
  5.7
 • Without a Paddle (2004)

  Fără o vâslă

  Seth Green, Matthew Lillard si Dax Shepard joacã în aceastã comedie fantasticã rolurile unor prieteni din copilãrie, ale cãror vieti au luat-o pe cãi diferite, dar care trebuie reunite ca urmare a mortii neasteptate a celui de-al patrulea dintre ei.

  Regia: Steven Brill
  6 1
  5.8
 • Mr. Deeds (2002)

  Dl. Deeds

  Longfellow Deeds mosteneste 40 miliarde de dolari de la bunicul sau, unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Aventurile incep in momentul cand in scena apare o reportera care nu este ceea ce pare.

  Regia: Steven Brill
  14 3
  5.8
 • Little Nicky (2000)

  Copiii Iadului

  Dupa ce Stapanul Intunericului decide ca nu va lasa regatul sau subpamantean niciunuia dintre cei trei fii ai sai, primii doi dintre caestia evadeaza pe Pamant si-si creeaza propriul lor regat.

  Regia: Steven Brill
  6 1
  5.3
 • Heavyweights (1995)

  Categoria grea

  Gerry e trimis într-o tabără pentru copii cu probleme de greutate. În locul distracţiei promise, descoperă ca staţiunea e condusă de un instructor cu o sănătate mintală îndoielnică! Gerry şi gaşca vor fi nevoiţi să-l suporte sau să-l înfrunte.

  Regia: Steven Brill
  4 0
  6.6