Filmele regizate de Sydney Pollack

  • Sydney Pollack

    Sydney Pollack

    Data nașterii: 01.07.1934
    Decedat: 26.05.2008 (73 de ani)
    Oscaruri:
  • The Interpreter (2005)

    Interpreta

    Regizorul Sydney Pollack, un maestru al thriller-ului, ne propune un thriller pe muchie de cuțit. Suntem în secolul 21 în clădirea puternicei Organizații a Națiunilor Unite care adăpostește putere, speranță dar și secrete ce pot schimba lumea.

    Regia: Sydney Pollack
    32 1
    6.4
  • Random Hearts (1999)

    Ironia sorții

    Pentru Den Broeck – sergent în Departamentul de Poliție - și Kay Chandler – candidată la alegeri, încrederea e un lucru de mare preț. Carierele amândurora depind de încrederea oamenilor în ei. Și căsătoriile, Sau cel puțin așa credeau până atunci.

    Regia: Sydney Pollack
    19 0
    5.3
  • Sabrina (1995)

    Sabrina este fermecatoare, amuzanta si stralucitoare precum marile vedete de la Hollywood. Harrison Ford, Julia Ormond si Greg Kinnear apar impreuna intr-o poveste a Cenusaresei moderne, regizata de celebrul Sydney Pollack.

    Regia: Sydney Pollack
    18 1
    6.3
  • The Firm (1993)

    Firma

    Mitch, absolvent magna cum laudae al Facultatii de Drept a Universitatii Harvard este coplesit de salariul, masina, casa si toate celelalte avantaje care i se ofera pentru a deveni angajatul zelos si obedient al unei firme de avocati din Memphis.

    Regia: Sydney Pollack
    44 1
    6.9
  • Havana (1990)

    Actiunea are loc in Cuba anului 1958, vremuri tulburi in care se anunta o revolutie puternica care sa schimbe sistemul politic. Jack (Robert Redford), un jucator profesionist de carti, vine in Havana pentru a organiza o mare competitie de poker....

    Regia: Sydney Pollack
    12 0
    6.1
  • Out of Africa (1985)

    Afară din Africa

    Departe de Africa e povestea unei femei cu o voință extraordinară care, împreună cu soțul ei infidel, administrează o plantație de cafea din Kenya. Ea își dă seama în curând că s-a îndrăgostit de acest ținut, de oameni și de un misterios vânător.

    Regia: Sydney Pollack
    Oscar-uri: x 7
    23 1
    7.1
  • Tootsie (1982)

    O comedie in regia lui Sydney Pollack, cu Dustin Hoffman in rolul unui actor ghinionist care se trezeste intr-o buna zi somer. Norocul ii suride simpaticului Hoffman. Care se deghizeaza in femeie si joaca rolul vietii pe celebra scena de pe Broadway

    Regia: Sydney Pollack
    Oscar-uri:
    14 0
    7.4
  • Absence of Malice (1981)

    Fără răutate

    In clasica drama legala a regizorului Sydney Pollack, Sally Field este Megan, un reporter ambitios de cotidian care, in urma informatiilor primite de la un detectiv FBI, scrie un articol incendiar implicandu-l pe Gallagher-un businessman asocial...

    Regia: Sydney Pollack
    7 1
    6.9
  • The Electric Horseman (1979)

    Călărețul electric

    Un film frumos, romantic, asa cum se faceau pe vremuri. Sonny Steele e un fost multiplu campion mondial de rodeo. Imbracat intr-un costum de cowboy, colinda tara in lung si-n lat facand publicitate cerealelor „Ranch Breakfast”.

    Regia: Sydney Pollack
    14 0
    6.4
  • Bobby Deerfield e povestea unui campion de curse de automobil, un pic laş, un pic blazat şi aiurit. Viaţa sa se schimbă atunci când o întâlneşte pe Liliana, o fată condamnată să moară de leucemie. Povestea se constituie ca o vibrantă lecţie de viaţă.

    Regia: Sydney Pollack
    6 1
    5.8
  • Three Days of the Condor (1975)

    Trei zile ale condorului

    „Filmul de spionaj cel mai inteligent pe care l-am vazut. Subtilitatea lui Pollack si a scenaristilor povestind istoria la persoana a treia, fara explicatii, ne face sa intelegem totul, odata cu eroul”. – Claude Benoit – 1970 (Jeune cinema)

    Regia: Sydney Pollack
    55 3
    7.4
  • The Yakuza (1974)

    Yakuza

    Harry Kilmer se intoarce in Japonia dupa o lunga perioada pentru a o salva pe fiica rapita a prietenului sau George...

    Regia: Sydney Pollack
    15 0
    7.2
  • The Way We Were (1973)

    Felul în care am fost

    Ea este inteligentă, serioasă și implicată. El este un băiat frumos, aparent superficial, căruia îi place să își trăiască viața fără prea multe griji. Cei doi se îndrăgostesc, se despart, se împacă....

    Regia: Sydney Pollack
    Oscar-uri:
    25 1
    7.0
  • Acțiunea se petrece în Munții Stâncoși, unde Jeremiah Johnson, fugind de civilizație, încearcă să ducă o viață liberă. Pentru a supraviețui aici, el va trebui să învețe însă alte legi: a muntelui, a fiarelor sălbatice, a Pieilor Roșii.

    Regia: Sydney Pollack
    25 2
    7.6
  • Castle Keep (1969)

    Regia: Sydney Pollack
    13 0
    6.1