Filmele regizate de Sydney Pollack

 • Sydney Pollack

  Sydney Pollack

  Data nașterii: 01.07.1934
  Decedat: 26.05.2008 (73 de ani)
  Oscaruri:
 • The Interpreter (2005)

  Interpreta

  Regizorul Sydney Pollack, un maestru al thriller-ului, ne propune un thriller pe muchie de cuțit. Suntem în secolul 21 în clădirea puternicei Organizații a Națiunilor Unite care adăpostește putere, speranță dar și secrete ce pot schimba lumea.

  Regia: Sydney Pollack
  28 1
  6.4
 • Random Hearts (1999)

  Ironia sorții

  Pentru Den Broeck – sergent în Departamentul de Poliție - și Kay Chandler – candidată la alegeri, încrederea e un lucru de mare preț. Carierele amândurora depind de încrederea oamenilor în ei. Și căsătoriile, Sau cel puțin așa credeau până atunci.

  Regia: Sydney Pollack
  15 0
  5.3
 • Sabrina (1995)

  Sabrina este fermecatoare, amuzanta si stralucitoare precum marile vedete de la Hollywood. Harrison Ford, Julia Ormond si Greg Kinnear apar impreuna intr-o poveste a Cenusaresei moderne, regizata de celebrul Sydney Pollack.

  Regia: Sydney Pollack
  16 0
  6.3
 • The Firm (1993)

  Firma

  Mitch, absolvent magna cum laudae al Facultatii de Drept a Universitatii Harvard este coplesit de salariul, masina, casa si toate celelalte avantaje care i se ofera pentru a deveni angajatul zelos si obedient al unei firme de avocati din Memphis.

  Regia: Sydney Pollack
  37 1
  6.8
 • Havana (1990)

  Actiunea are loc in Cuba anului 1958, vremuri tulburi in care se anunta o revolutie puternica care sa schimbe sistemul politic. Jack (Robert Redford), un jucator profesionist de carti, vine in Havana pentru a organiza o mare competitie de poker....

  Regia: Sydney Pollack
  9 0
  6.1
 • Out of Africa (1985)

  Afară din Africa

  Departe de Africa e povestea unei femei cu o voință extraordinară care, împreună cu soțul ei infidel, administrează o plantație de cafea din Kenya. Ea își dă seama în curând că s-a îndrăgostit de acest ținut, de oameni și de un misterios vânător.

  Regia: Sydney Pollack
  Oscar-uri: x 7
  23 1
  7.1
 • Tootsie (1982)

  O comedie in regia lui Sydney Pollack, cu Dustin Hoffman in rolul unui actor ghinionist care se trezeste intr-o buna zi somer. Norocul ii suride simpaticului Hoffman. Care se deghizeaza in femeie si joaca rolul vietii pe celebra scena de pe Broadway

  Regia: Sydney Pollack
  Oscar-uri:
  12 0
  7.4
 • Absence of Malice (1981)

  Fără răutate

  In clasica drama legala a regizorului Sydney Pollack, Sally Field este Megan, un reporter ambitios de cotidian care, in urma informatiilor primite de la un detectiv FBI, scrie un articol incendiar implicandu-l pe Gallagher-un businessman asocial...

  Regia: Sydney Pollack
  5 1
  6.9
 • The Electric Horseman (1979)

  Călărețul electric

  Un film frumos, romantic, asa cum se faceau pe vremuri. Sonny Steele e un fost multiplu campion mondial de rodeo. Imbracat intr-un costum de cowboy, colinda tara in lung si-n lat facand publicitate cerealelor „Ranch Breakfast”.

  Regia: Sydney Pollack
  12 0
  6.4
 • Bobby Deerfield e povestea unui campion de curse de automobil, un pic laş, un pic blazat şi aiurit. Viaţa sa se schimbă atunci când o întâlneşte pe Liliana, o fată condamnată să moară de leucemie. Povestea se constituie ca o vibrantă lecţie de viaţă.

  Regia: Sydney Pollack
  6 1
  5.8
 • Three Days of the Condor (1975)

  Trei zile ale condorului

  „Filmul de spionaj cel mai inteligent pe care l-am vazut. Subtilitatea lui Pollack si a scenaristilor povestind istoria la persoana a treia, fara explicatii, ne face sa intelegem totul, odata cu eroul”. – Claude Benoit – 1970 (Jeune cinema)

  Regia: Sydney Pollack
  45 3
  7.4
 • The Yakuza (1974)

  Yakuza

  Harry Kilmer se intoarce in Japonia dupa o lunga perioada pentru a o salva pe fiica rapita a prietenului sau George...

  Regia: Sydney Pollack
  12 0
  7.2
 • The Way We Were (1973)

  Felul în care am fost

  Ea este inteligentă, serioasă și implicată. El este un băiat frumos, aparent superficial, căruia îi place să își trăiască viața fără prea multe griji. Cei doi se îndrăgostesc, se despart, se împacă....

  Regia: Sydney Pollack
  Oscar-uri:
  20 1
  7.0
 • Acțiunea se petrece în Munții Stâncoși, unde Jeremiah Johnson, fugind de civilizație, încearcă să ducă o viață liberă. Pentru a supraviețui aici, el va trebui să învețe însă alte legi: a muntelui, a fiarelor sălbatice, a Pieilor Roșii.

  Regia: Sydney Pollack
  21 2
  7.5
 • They Shoot Horses, Don't They? (1970)

  Și caii se împușcă, nu-i așa?

  1931, California. Concurentii unui maraton de dans, atrasi de posibilitatea de a fi remarcati de vreun regizor sau producator de film, ca si de premiul de 1500 de dolari, se napustesc pe ring. Printre concurenti, Gloria, o actrita ambitioasa.

  Regia: Sydney Pollack
  Oscar-uri:
  18 0
  7.8