Filmele regizate de Sylvester Stallone

  • Sylvester Stallone

    Sylvester Stallone

    77 de ani
    Data nașterii: 06.07.1946
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • The Expendables (2010)

    Eroi de sacrificiu

    Mercenarii se vor infiltra într-o țară din America de Sud, principala lor misiune fiind să-l răstoarne (ucidă, tortureze?) pe dictatorul acesteia.

    Regia: Sylvester Stallone
    84 2
    6.4
  • Rambo (2008)

    Rambo IV

    Când Sarah și Michael îi explică lui Rambo că forțele militare burmane au minat drumurile de acces, făcându-le prea periculoase pentru a fi parcurse și-l roagă să-i călăuzească pentru a furniza ajutoare medicale, Rambo acceptă în pofida riscului

    Regia: Sylvester Stallone
    115 4
    7.0
  • Rocky Balboa (2006)

    Rocky Balboa examinează una din cele mai mari legende ale Americii în perioada sa cea mai vulnerabilă - vârsta mijlocie. Fost campion la box la categoria grea, cunoscut si renumit în lume pentru reușite, Rocky își găsește o nouă provocare.

    Regia: Sylvester Stallone
    32 0
    7.1
  • Rocky IV (1985)

    Campionul la categoria grea Rocky are de infruntat o alta provocare in cariera lui: el trebuie sa infrunte o adevarata masina de lupta, un urias rus pe nume Drago. Prima lupta a acestui monstru in America e cu Apollo Creed, prietenul lui Rocky.

    Regia: Sylvester Stallone
    41 1
    6.9
  • Staying Alive (1983)

    Rămânând în viață

    O continuare a muzicalului din 1977, Saturday Night Fever, "Staying Alive" il prezinta pe John Travolta in rolul lui Tony Manero, tanarul ce ce porneste spre Manhattan pentru a deveni dansator pe Broadway...

    Regia: Sylvester Stallone
    13 0
    4.7
  • Rocky III (1982)

    Al treilea film din celebra serie Rocky continuă povestea boxerului Rocky Balboa, ajuns dintr-un ilustru necunoscut, o vedetă a ringului. Acțiunea filmului îl găsește pe Rocky în culmea gloriei, pe copertele celor mai prestigioase reviste de sport.

    Regia: Sylvester Stallone
    45 3
    6.8
  • Rocky II (1979)

    După meciul cu Apollo Creed, Rocky hotărâse să ducă o existenţă paşnică, împreună cu soţia sa. Din păcate, foarte curând cei doi rămân fără bani, astfel încât Rocky se vede nevoit să accepte meciul-revanşă după care tânjeşte Creed.

    Regia: Sylvester Stallone
    46 1
    7.3
  • Paradise Alley (1978)

    Aleea Paradisului

    In anii 40, trei frati spera sa scape de viata mizera pe care o duc. Pentru ca unul dinre ei este deosebit de bun boxeur, ei decid sa incerce sa se imbogateasca prin participarea acestuia la o competitie periculoasa.

    Regia: Sylvester Stallone
    10 0
    5.7