Filmele regizate de Tarsem Singh

  • Tarsem Singh

    Tarsem Singh

    62 de ani
    Data nașterii: 06.05.1961
    Locul nașterii: Jalandhar, Punjab, India
  • Self/less (2015)

    Self/less: Transfer de viață

    Multimilionarul Damian Hale a fost mult timp centrul universului, folosidu-se de puterea sa după bunul plac. După ce află că are cancer, Hale acceptă să se supună unei proceduri medicale revoluţionare, menite să îi readucă tinereţea.

    Regia: Tarsem Singh
    47 3
    6.5
  • Mirror Mirror (2012)

    Oglindă, Oglinjoară

    Regina îl pune pe Brighton, servitorul ei exagerat de amabil și cam pămpălău să o exileze pe Albă ca Zăpada în pădure. Prințesa întâlnește un grup de șapte rebeli care au arme foarte creative, pentru a compensa dimensiunile lor reduse.

    Regia: Tarsem Singh
    11 1
    5.6
  • Immortals (2011)

    Nemuritorii

    La ere după ce mitica luptă dintre Zei și Titani s-a încheiat, o nouă forță malefică amenință ținuturile: însetat de putere, regele Hyperion (Mickey Rourke) declară război umanității.

    Regia: Tarsem Singh
    76 4
    6.0
  • The Fall (2006)

    Căderea

    Aflata in spital, la sectia de ortopedie, o candida fetita face cunostinta cu un barbat tintuit la pat care, pentru a o incanta, nascoceste o poveste fantastica. Pe masura ce timpul trece, iar naratiunea inainteaza, granita dintre real si imaginar...

    Regia: Tarsem Singh
    10 2
    7.8
  • The Cell (2001)

    Conexiunea inversă

    Catherine Deane (Jennifer Lopez), o terapeută tânără și atrăgătoare, călătorește literalmente prin fanteziile sălbatice și înșelătoare ale unui criminal în serie pentru a o salva mpe următoarea lui victimă.

    Regia: Tarsem Singh
    25 4
    6.4