Filmele regizate de Tate Taylor

  • Tate Taylor

    Tate Taylor

    54 de ani
    Data nașterii: 03.06.1969
    Locul nașterii: Jackson, Mississippi, USA
  • Breaking News in Yuba County (2021)

    Scandal în direct

    Regia: Tate Taylor
    14 5
    5.8
  • Ava (2020)

    Frumoasa Ava este o asasină de temut. Lucrează pentru o organizație secretă și străbate globul pentru a lichida ținte din cele mai înalte cercuri. După ce ultima misiune eșuează, Ava devine ea însăși țintă și trebuie să lupte pentru propria viață.

    Regia: Tate Taylor
    241 26
    5.5
  • Ma (2019)

    Singuratica Ma se împrietenește cu câțiva adolescenți pe care decide să îi lase să petreacă la ea acasă. Când credeau că a dat norocul peste ei, o serie de evenimente bizare îi fac pe tineri să se întrebe care sunt adevăratele intenții ale femeii.

    Regia: Tate Taylor
    32 12
    5.6
  • The Girl on the Train (2016)

    Fata din tren

    Fata din tren spune povestea unei tinere care urmărește în fiecare dimineață, luând același tren, un cuplu tânăr și aparent perfect ce locuiește într-o casă de lângă calea ferată. Într-o zi vede însă ceva ce o șochează...

    Regia: Tate Taylor
    57 14
    6.5
  • Get on Up (2014)

    Cum să te ridici de jos

    Get On Up este biografia celebrului cântăreț James Brown și introduce spectatorul în viața acestuia și muzica lui. Filmul insistă pe ideea că „Nașul” genului muzical soul ar fi fost soulless. Brown este manipulator, violent, lacom și deseori evaziv.

    Regia: Tate Taylor
    5 0
    6.9
  • The Help (2011)

    Culoarea sentimentelor

    Scriitoarea aspirantă Eugenia Phelan se întoarce acasă după colegiu, unde începe o neașteptată prietenie cu cele două servitoare ale sale. E anul 1962, iar această prietenie devine baza pentru o carte care va da glas unei comunități cu probleme.

    Regia: Tate Taylor
    Oscar-uri:
    27 0
    8.1