Filmele regizate de Thom Eberhardt

  • Thom Eberhardt

    Thom Eberhardt

    77 de ani
    Data nașterii: 07.03.1947
    Locul nașterii: Los Angeles, California, U.S.
  • Naked Fear (2007)

    Instinct sălbatic

    O tânără călătoreşte printr-un oraş unde vânătoarea este sportul favorit. După ce acceptă să fie condusă de un străin, se trezeşte goală în pădure, iar vânătoarea a început. 

    Regia: Thom Eberhardt
    11 0
    5.1
  • Captain Ron (1992)

    Capitanul Ron

    Familia de oraseni Harvey mosteneste un yacht vechi, care a apartinut actorului Clark Gable. Insotiti de copii, sotii Harvey decid sa faca o calatorie pe mare, avandu-l drept insotitor pe ciudatul, dar simpaticul Capitan Ron.

    Regia: Thom Eberhardt
    15 0
    5.8
  • Without a Clue (1989)

    Impostorul din strada Baker

    Super – detectivul Sherlock Holmes a fost un personaj fictiv, inventat de doctorul John Watson (Ben Kingsley). Insa atunci cand a devenit foarte popular, toata lumea vroia sa apeleze la marele detectiv. Watson se vede astfel nevoit sa angajeze un...

    Regia: Thom Eberhardt
    12 1
    6.9
  • The Night Before (1988)

    O noapte ciudata

    Winston Connelly se trezeste intr-o noapte pe o alee, fara cea mai mica idee despre cum a ajuns acolo. De asemenea, nu stie de ce poarta un smoching jerpelit. Deci, incepe sa aiba strafulgerari despre faptul ca se indrepta spre balul de absolvire,...

    Regia: Thom Eberhardt
    7 0
    6.1
  • O cometă uriașă trece pe lângă Pământ și distruge toată planeta. Doi adolescenți supraviețuiesc într-o cameră metalică pentru proiectarea filmelor - în rest, majoritatea oamenilor s-au transformat în praf. Unii însă au fost numai parțial afectați.

    Regia: Thom Eberhardt
    13 0
    6.3