Filmele regizate de Thomas Carter

  • Thomas Carter

    Thomas Carter

    70 de ani
    Data nașterii: 17.07.1953
    Locul nașterii: Austin, Texas, USA
  • When the Game Stands Tall (2014)

    Un antrenor de legendă

    Filmul spune remarcabila poveste adevărată a legendarului antrenor de fotbal Bob Ladouceur, care a dus echipa Spartans de la liceul De La Salle pe culmile succesului.

    Regia: Thomas Carter
    4 0
    6.6
  • Gifted Hands: The Ben Carson Story (2009)

    Mâini de aur: Povestea lui Ben Carson

    Un baiat de culoare care a crescut fara tata are la scoala era codasul clasei. Asta pana in ziua cand mama lui il trimite la biblioteca sa citeasca in fiecare zi carti. Cu pasi marunti dar siguri devine cel mai cunoscut medic neurochirurg din lume.

    Regia: Thomas Carter
    17 0
    7.5
  • Coach Carter (2005)

    Antrenorul Carter

    Având la bazã o incredibilã poveste adevãratã, despre controversatul antrenor de baschet Ken Carter (Samuel L. Jackson), care a ajuns faimos în urma sechestrãrii întregii sale echipe neînvinse, ce a avut o serie de esecuri.

    Regia: Thomas Carter
    14 1
    7.3
  • Save the Last Dance (2001)

    Păstrează ultimul dans

    Ei provin din doua lumi diferite, doua culturi diferite dar cu toate acestea impartasesc una dintre cele mai fierbinti pasiuni: dansul!

    Regia: Thomas Carter
    7 0
    6.2
  • Metro (1997)

    Polițist la San Francisco

    Scott (Eddie Murphy) este unul dintre cei mai extravaganti politisti ai departamentului din San Francisco, dar totodata specialistul numarul 1 in negocieri de ostatici. Îl asteapta confruntarea cu un adversar redutabil: Korda, un criminal periculos.

    Regia: Thomas Carter
    21 0
    5.6
  • Swing Kids (1993)

    Swingul și baieții

    O irezistibila combinatie de muzica buna, dans nebunesc si povestea emotionanta a patru prieteni care sunt nevoiti sa-si aleaga destinele. Germania nazista. Sfarsitul anilor ’30 este intotdeauna legat de cel de-al doilea razboi mondial si de...

    Regia: Thomas Carter
    8 0
    6.7