Filmele regizate de Thomas Vinterberg

  • Thomas Vinterberg

    Thomas Vinterberg

    54 de ani
    Data nașterii: 19.05.1969
    Locul nașterii: Frederiksberg, Denmark
  • Another Round (2020)

    Încă un rând

    Patru buni prieteni, profesori de liceu, încearcă să afle dacă viețile lor se pot îmbunătăți prin menținerea unui nivel constant de... alcool în sânge.

    Regia: Thomas Vinterberg
    Oscar-uri:
    61 6
    7.7
  • The Command (2018)

    Comanda

    Filmul urmărește dezastrul din 2000 cu un submarin Kursk și neglijența guvernamentală de după. În timp ce marinarii luptă pentru supraviețuire, familiile lor se confruntă cu problemele politice și șansele foarte mici ca ei să fie salvați.

    Regia: Thomas Vinterberg
    80 8
    6.6
  • Far from the Madding Crowd (2015)

    Departe de lumea dezlănțuită

    În Anglia victoriană, independenta și încăpățânata Bathsheba Everdene atrage trei pretendenţi foarte diferiţi: Gabriel Oak, un crescător de oi, Frank Troy, un sergent nesăbuit, și William Boldwood, un burlac prosper și matur.

    Regia: Thomas Vinterberg
    33 1
    7.1
  • The Hunt (2012)

    Vânătoarea

    Lucas are 40 de ani și încearcă să-și pună viața în ordine după divorț. Lucrurile scapă de sub control. O vorbă întâmplătoare, o mică minciună și - odată cu zăpada și cu luminile Crăciunului - minciuna se răspândește, semănând groază și neîncredere.

    Regia: Thomas Vinterberg
    34 2
    8.3
  • Submarino (2010)

    O poveste despre doi fraţi înstrăinaţi, marcaţi de o copilărie sumbră. S-au îndepărtat unul de celălalt demult, cînd o tragedie le-a destrămat familia. Azi, viaţa lui Nick este îmbibată în alcool şi marcată de violenţă, în timp ce fratele său...

    Regia: Thomas Vinterberg
    1 0
    7.5
  • Dear Wendy (2005)

    Draga Wendy

    Draga Wendy este povestea unui tanar singuratic pe nume Dick, ce traieste in oraselul minier saracacios Estherslope. Intr-o zi el gaseste un pistolet si se simte atras in mod straniu de arma, in ciuda opiniilor sale fervent pacifiste.

    Regia: Thomas Vinterberg
    0 0
    6.5
  • It's All About Love (2003)

    Numai dragostea

    Regia: Thomas Vinterberg
    1 0
    5.3
  • The Celebration (1998)

    Sărbătorirea

    Festen aduce in prim plan o familie reunita pentru celebrarea capului acesteia, eveniment care ascunde o dureroasa drama: moartea uneia dintre surori. Pe parcursul sarbatorii se vor dezvalui adevaruri socante care pareau demult uitate si ascunse.

    Regia: Thomas Vinterberg
    5 1
    8.0