Filmele regizate de Tim Hill

  • Tim Hill

    Tim Hill

    65 de ani
    Data nașterii: 31.05.1958
    Locul nașterii: United States
  • The SpongeBob Movie: Sponge on the Run (2020)

    SpongeBob: Misiune de salvare

    În acest film, Spongebob Pantaloni Pătrați își petrece timpul cu Gary și avem parte de povestea despre cum s-au întâlnit pentru prima dată. Dar se pare că a melcul său mult iubit a dispărut. Acum, buretele galben și prietenul său cel mai bun,...

    Regia: Tim Hill
    4 0
    5.9
  • The War with Grandpa (2020)

    Un tataie de coșmar

    Peter e încântat de faptul că urmează să locuiască nu numai cu părinții săi, ci și cu bunicul Jack, de care era foarte apropiat. Asta până când trebuie să se mute în podul care îi trezea coșmaruri, pentru a-i lăsa camera sa noului venit.

    Regia: Tim Hill
    139 15
    5.7
  • Grumpy Cat's Worst Christmas Ever (2014)

    Cel mai groaznic Crăciun

    Supărată că a rămas ultima mâţă din magazinul de animale, vedeta de pe internet găseşte în cele din urmă un suflet pereche - o fată la fel de singură.

    Regia: Tim Hill
    3 0
    5.0
  • Hop (2011)

    Hop-Țop

    Șomerul Fred O'Hare îl calcă din greșeală cu mașina pe Iepurașul de Paști. Obligat să-l ia pe acesta acasă până se reface, Fred va avea de suportat cel mai incomod oaspete văzut pe fața pământului.

    Regia: Tim Hill
    7 0
    5.4
  • Alvin and the Chipmunks (2007)

    Alvin și veverițele

    Cand in casa lui Dave, un compozitor de real... insucces, se strecoara trei veverite, barbatul incearca sa scape de ele. Dar cand veveritele arata ca pot vorbi si canta, Dave isi da seama ca ar putea da lovitura cu ajutorul lor.

    Regia: Tim Hill
    9 0
    5.2
  • Garfield: A Tail of Two Kitties (2006)

    Garfield 2: O poveste a două pisici

    Garfield, motanul preferat al Americii, vine in Europa! El va calatori peste lacul cel mare (alaturi de tovarasul sau canin, Odie) pentru a-i face o surpriza stapanului sau, Jon, aflat la Londra pentru a o cere in casatorie pe iubita lui.

    Regia: Tim Hill
    8 0
    5.0
  • Max Keeble's Big Move (2001)

    Răzbunarea lui Max Keeble

    Regia: Tim Hill
    1 0
    5.4
  • Muppets from Space (1999)

    Măpuși din spațiu

    Gonzo, eroul principal in acest film, incepe sa fie bantuit de mesaje din spatiu. Incearca sa spuna si celorlalti de ceea ce pateste, dar, evident va fi considerat ca fiind "putin surmenat".

    Regia: Tim Hill
    1 0
    6.2