Filmele regizate de Tim Story

  • Tim Story

    Tim Story

    54 de ani
    Data nașterii: 13.03.1970
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Dashing Through the Snow (2023)

    Magie de Crăciun

    Eddie Garrick este un om cu inimă bună care nu mai crede în magia Crăciunului. În Ajun cât petrecea timp cu fetița lui de nouă ani, întâlnește un personaj misterios, în costum roșu, pe nume Nick.

    Regia: Tim Story
    9 2
    5.6
  • Tom and Jerry (2021)

    Tom și Jerry

    Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând planificatorul evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de șoricel. Lupta care urmează amenință să distrugă nunta și cariera tinerei.

    Regia: Tim Story
    79 4
    5.2
  • Shaft (2019)

    După ce fiul de care nu știa vine și îi cere ajutorul, durul detectiv privat John Shaft află că odrasla lui e chiar așchia care sare departe de trunchi.

    Regia: Tim Story
    181 7
    6.4
  • Comediantul Kevin Hart urcă pe scenă, în fața a 50.000 de oameni, în Lincoln Financial Field, Philadelphia.

    Regia: Tim Story, Leslie Small
    6 3
    5.9
  • Ride Along 2 (2016)

    Un polițist și trei sferturi!

    Cu UN POLIȚIST ȘI TREI SFERTURI, Kevin Hart și Ice Cube revin în continuarea comediei-blockbuster Un polițist și jumătate, în fruntea unei distribuții care îi include de această dată pe Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce McGill, printre alții.

    Regia: Tim Story
    45 1
    5.9
  • Think Like a Man Too (2014)

    Nebunie în Las Vegas

    Zeke, Dominic și Cedric sunt invitați la o petrecere a burlacilor de pomină, dar în calea distracției se vor afla chiar iubitele lor, hotărâte să le arate că petrecerea burlăciților este încă și mai strașnică.

    Regia: Tim Story
    6 1
    5.7
  • Ride Along (2014)

    Un polițist și jumătate

    Un tip căruia-i turuie gura continuu ţine neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, poliţist. Odată ce acesta acceptă, va fi necesar să supravieţuiască în cele mai nebuneşti 24 de ore din viaţa lor.

    Regia: Tim Story
    40 2
    6.1
  • Regia: Tim Story, Leslie Small
    0 0
    6.7
  • Think Like a Man (2012)

    Gândește ca un bărbat

    In cartea "Poartă-te ca o doamnă, dar gândește ca un bărbat" autorul le destăinuia femeilor ce cred bărbații despre dragoste si relații. Patru barbati se hotărăsc să le joace o festă iubitelor când își dau seama că au urmat sfaturile din carte!

    Regia: Tim Story
    14 0
    6.5
  • Regia: Tim Story, Leslie Small
    0 0
    7.3
  • Regia: Tim Story
    1 0
    6.5
  • Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer (2007)

    Cei patru fantastici: Ascensiunea Surferului Argintiu

    Cei 4 fantastici afla ca nu sunt singurii supereroi din univers. Surferul de Argint soseste cu o misiune distrugatoare. Femeia invizibila, Mr. Fantastic, Torta umana si Lucrul trebuie sa se lupte si cu Galactus, dar si cu deja familiarul Dr. Doom.

    Regia: Tim Story
    42 1
    5.6
  • Fantastic Four (2005)

    Cei patru fantastici

    Visul inventatorului, astronautului si omului de stiinta Dr. Reed Richards e pe cale sa se realizeze. El este desemnat sa conduca o expeditie in spatiu, in centrul unei furtuni cosmice, unde spera sa descopere secretul codului genetic uman.

    Regia: Tim Story
    52 1
    5.7
  • Taxi (2004)

    New York Taxi

    O soferita de taxi guraliva (Queen Latifah) il ajuta pe un politist care e pe cale sa fie dat afara (Jimmy Fallon) intr-un caz cu spargatori de banci si ii salveaza serviciul fara sa-si dea seama. Filmul este un remake al comediei frantuzesti Taxi.

    Regia: Tim Story
    18 0
    4.5
  • Barbershop (2002)

    Frizeria

    O poveste minunata despre o frizerie din Chicago, unde umorul ascutit ca un brici este intotdeauna la moda! Cu o distributie in care apar cele mai mari staruri ale momentului, inclusiv Ice Cube, Frizeria este un film frumos despre incercarile vietii.

    Regia: Tim Story
    8 0
    6.3