Filmele regizate de Tom McLoughlin

  • Tom McLoughlin

    Tom McLoughlin

    73 de ani
    Data nașterii: 19.07.1950
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • The Wronged Man (2010)

    Condamnat pe nedrept

    Calvin Willis a petrecut mai bine de 20 de ani in inchisoare, condamnat pe nedrept pentru violul unei fete de 10 ani. Convinsa de nevinovatia clientului sau, Janet, secretara unui avocat, munceste neobosita ca sa se faca dreptate.

    Regia: Tom McLoughlin
    3 0
    6.6
  • D.C. Sniper: 23 Days of Fear (2003)

    Zile de teroare

    Film inspirat dintr-un fapt real. Washington, octombrie 2002. Populatia este paralizata de amenintarile si faptele unui om cu mintile ratacite. Timp de 23 de zile, teama ca FBI-ul nu va reusi sa rezolve cazul creaza panica si haos in oras!

    Regia: Tom McLoughlin
    4 1
    6.0
  • The Unsaid (2001)

    Păcatele tatălui

    Devastat emoțional de sinuciderea tânărului său fiu, doctorul psiholog Michael Hunter (Andy Garcia) se hotărăște să renunțe la cariera sa de succes. Dar Barbara Lonigan, (Teri Polo), o fostă studentă, îl roagă pe Dr. Hunter să o ajute la un caz...

    Regia: Tom McLoughlin
    0 0
    6.6
  • Sometimes They Come Back (1991)

    Uneori se întorc

    Inspirat dintr-o scriere a lui Stephen King. Un profesor de liceu se întoarce în orașul natal, dar la scurt timp începe să fie hărțuit de spiritele unor cunoscuți din adolescență care au murit într-un accident ciudat cu zeci de ani în urmă.

    Regia: Tom McLoughlin
    12 0
    5.7
  • Un inger undeva in cosmos se loveste de un satelit artificial si ranita cade in piscina unui tinar. In film sint citeva imagini superbe.

    Regia: Tom McLoughlin
    9 1
    5.6
  • Friday the 13th Part VI: Jason Lives (1986)

    Vineri 13: Jason eliberat

    Tommy se duce la mormantul lui Jason pentru a se asigura ca este mort, dar face o greseala si il elibereaza. Acum baiatul trebuie sa-l opreasca pe criminal inca o data si sa il oblige sa ramana acolo unde ii este locul: in mormant.

    Regia: Tom McLoughlin
    13 1
    6.0