Filmele regizate de Tom Shadyac

  • Tom Shadyac

    Tom Shadyac

    65 de ani
    Data nașterii: 11.12.1958
    Locul nașterii: Falls Church, Virginia, USA
  • Brian Banks (2018)

    Eliberat din închisoare, dar aflat sub supraveghere, un fotbalist condamnat pe nedrept încearcă să-și dovedească nevinovăția și să-și continue visul de a juca în NFL.

    Regia: Tom Shadyac
    2 0
    7.2
  • I Am (2010)

    Eu sunt

    Regia: Tom Shadyac
    0 0
    7.5
  • Evan Almighty (2007)

    Evan Atotputernicul

    Evan este acum membru al Congresului. Destinul său nu este doar politic, căci Dumnezeu îi încredinţează construirea unei noi arce. Şi iată-l pe Evan cum se transformă dintr-un bărbat care voia să-şi servească ţara în salvatorul întregii omeniri.

    Regia: Tom Shadyac
    15 0
    5.4
  • Bruce Almighty (2003)

    Bruce Atotputernicul

    Jim Carrey este un reporter de televiziune, care are de toate, plus o prietena ce il iubeste cu adevarat. Cu toate acestea, el nu este multumit. Intr-o seara, dupa cea mai nenorocita zi a vietii sale, Bruce se razvrateste si se cearta cu Dumnezeu.

    Regia: Tom Shadyac
    47 6
    6.8
  • Dragonfly (2002)

    Misterul libelulei

    Un doctor este contactat de sotia lui moarta prin intermediul pacientilor muribunzi. Un film dramatic in genul lui "Al Saselea Simt", despre puterea dragostei si lumea celor morti.

    Regia: Tom Shadyac
    17 0
    6.1
  • Patch Adams (1998)

    Patch Adams, un doctor trăsnit

    Pentru doctorul Patch Adams umorul este cel mai bun medicament și este dispus să facă orice pentru a aduce un zâmbet pe fețele pacienților săi - chiar dacă acest lucru îi pune în pericol cariera.

    Regia: Tom Shadyac
    21 0
    6.8
  • Liar Liar (1997)

    Mincinosul mincinoșilor

    Fletcher e un avocat care își câștigă existența mințind pe toată lumea. Acest obicei l-a transformat într-un om prosper, dar îl îndepărtează în timp de soția lui și începe să-i afecteze și relația cu fiul său, Max. O schimbare drastică va avea loc.

    Regia: Tom Shadyac
    32 0
    6.9
  • The Nutty Professor (1996)

    Profesorul trăsnit

    Sherman Klump (Eddie Murphy) este un profesor de chimie incredibil de gras şi de bun. A încercat toate metodele de slăbit tradiţionale, dar toate eforturile lui au fost în zadar, așa că inventează o formulă.

    Regia: Tom Shadyac
    Oscar-uri:
    20 0
    5.7
  • Ace Ventura: Pet Detective (1994)

    Ace Ventura: Detectivu' lu' pește

    Se numeste Ace Ventura. E cel mai tare detectiv de animale din cati exista. De fapt, singurul in bransa. O data cu disparitia lui Fulg de zapada, delfinul - mascota al echipei de fotbal Miami Dolphins, Ace Ventura intră în acțiune.

    Regia: Tom Shadyac
    44 0
    6.9