Filmele și serialele regizate de Tom Tykwer

  • Tom Tykwer

    Tom Tykwer

    58 de ani
    Data nașterii: 23.05.1965
    Locul nașterii: Wuppertal, Germany
  • Berlin, anii ’20. O metropolă pentru cei cu talent și ambiție. Însă dincolo de suprafața strălucitoare, masele sărace se chinuie pentru o viață mai bună. Este timpul pentru crimă organizată și extremism politic.

    Scenariul: Tom Tykwer, Achim von Borries, Hendrik Handloegten
    144 6
    8.4
  • A Hologram for the King (2016)

    Hologramă pentru rege

    Filmul spune povestea unui decăzut și disperat agent de vânzări american (Hanks), ce călătorește în Arabia Saudită pentru a asigura încheierea unui contract IT pentru un nou mall, construit în mijlocul deșertului.

    Regia: Tom Tykwer
    15 3
    6.1
  • Cloud Atlas (2012)

    Atlasul norilor

    Cloud Atlas ne va purta în diferite epoci şi ţări, de la insulele Chatham de la jumătatea secolului 19 până într-un viitor îndepărtat, post-apocaliptic, pe urmele a şase reîncarnări ale aceluiaşi suflet.

    Regia: Tom Tykwer, Lana Wachowski, Lilly Wachowski
    73 9
    7.4
  • Soul Boy (2010)

    Abila, în vârstă de 14 ani, locuieşte într-unul dintre cele mai mizere locuri din Africa. Prietena lui, Shiku, aparţine unui alt trib, fapt pentru care nu are voie să o vadă. Peste toate ghinioanele sale apare şi vestea cum că tatăl său şi-a...

    Regia: Tom Tykwer, Hawa Essuman
    0 0
    6.6
  • The International (2009)

    The International: Puterea banului

    Luis Salinger, agent al Interpolului, este hotarat sa aduca in fata justitiei una dintre cele mai puternice banci ale lumii. Ajutat de procuroarea Eleanor Whitman, Salinger ajunge sa descopere zeci de activitati ilegale ale bancii.

    Regia: Tom Tykwer
    30 1
    6.5
  • Perfume: The Story of a Murderer (2006)

    Parfumul: Povestea unei crime

    Grenouille nu are altă pasiune decât pe cea a mirosurilor și fiecare secundă a vieții sale e călăuzită de simțul său hiperdezvoltat, datorită căruia devine creator de parfumuri. Numai că tânărul devine victima unei obsesii: crearea parfumului ideal.

    Regia: Tom Tykwer
    41 4
    7.5
  • Heaven (2002)

    Paradis

    Cand sotul moare din cauza unei supradoze, Philippa incearca sa furnizeze politiei informatiile necesare prinderii celui responsabil de moartea sotului. Dar politia nu o ia in seama. Femeia decide sa faca singura dreptate.

    Regia: Tom Tykwer
    9 1
    6.9
  • Regia: Tom Tykwer
    1 0
    7.4
  • Run Lola Run (1998)

    Lola fuge

    Tanarul Manni face greseala fatala de a uita in metrou o geanta cu 100.000 de marci, primita in grija de la Ronnie, un traficant de automobile. Temandu-se pentru viata sa, Manni isi cheama in ajutor prietena, Lola, care nu are la dispozitie decat...

    Regia: Tom Tykwer
    20 2
    7.7
  • Epilogue (1992)

    Regia: Tom Tykwer
    0 0
    6.5