Filmele regizate de Tom Vaughan

  • Tom Vaughan

    Tom Vaughan

    54 de ani
    Data nașterii: 05.09.1969
    Locul nașterii: Scotland, UK
  • Some Kind of Beautiful (2014)

    Cum să faci dragoste ca un englez

    Richard, un profesor afemeiat, încearcă să-și pună viața în ordine în timp ce trebuie să se descurce cu un tată autoritar, elevi apatici și relațiile cu o studentă drăguță și cu sora ei.

    Regia: Tom Vaughan
    13 3
    5.7
  • So Undercover (2012)

    Sub acoperire

    Molly este o adolescentă care lucrează alături de tatăl ei, un fost poliţist devenit investigator particular. Pentru că are fler, talent, dar şi aspectul potrivit, FBI-ul o abordează pe Molly pentru a o infiltra într-o frăţie.

    Regia: Tom Vaughan
    8 1
    5.0
  • Extraordinary Measures (2010)

    Măsuri extraordinare

    Pelicula se inspira din povestea adevarata a sotilor John si Aileen Crowley. Cei doi nu au incetat niciodata sa spere ca vor gasi un cercetator care sa le vindece copiii de o boala genetica rara si incurabila.

    Regia: Tom Vaughan
    9 0
    6.4
  • What Happens in Vegas (2008)

    Ce se întâmplă în Vegas

    Joy si Jack se trezesc, dupa o noapte de dezmat, mahmuri si casatoriti. Dupa ce se dezmeticesc, cei doi isi dau seama ca au castigat o imensa suma de bani intr-un cazino si ca trebuie sa o imparta cumva inainte de a-si vedea fiecare de viata lui.

    Regia: Tom Vaughan
    35 1
    6.1
  • Starter for 10 (2006)

    Flirt de nota 10

    Calatoria lui Brian Jackson (James McAvoy) in lumea deciziilor si experientelor incepe cand setea de imbogatire a bagajului de cunostinte generale il indeamna sa se inscrie la Universitatea Bristol, intr-un oras mai mare.

    Regia: Tom Vaughan
    4 1
    6.7