Filmele regizate de Tony Giglio

  • Tony Giglio

    Tony Giglio

    52 de ani
    Data nașterii: 03.06.1971
    Locul nașterii: Bedford, Massachusetts, USA
  • Regia: Tony Giglio
    41 14
    3.8
  • S.W.A.T.: Under Siege (2017)

    SWAT: Sub asediu

    După un raid al agenților DEA și SWAT la un cartel de droguri, agentul SWAT Travis Hall capturează un prizonier misterios. Nu după mult timp, SWAT este asediat de echipe de asalt care încearcă să recupereze prizonierul, cunoscut drept "Scorpionul".

    Regia: Tony Giglio
    75 13
    4.6
  • Extraction (2013)

    Acțiune de recuperare

    Mercy Callo (Jon Foo) este un soldat al U.S Black Ops (Fortele Speciale Americane) ce primeste misiunea de a salva un prizonier din mainile unor traficanti de arme.

    Regia: Tony Giglio
    8 0
    4.7
  • Timber Falls (2007)

    Vacanță mortală

    Mike si iubita lui, Sheryl pornesc intr-o excursie prin padure. Cei doi incearca sa ajunga la cascada Timber, insa pe drum se ratacesc. O banda de escroci ii captureaza si incearca sa ii deposedeze de toate bunurile.

    Regia: Tony Giglio
    2 1
    5.2
  • Chaos (2005)

    Haos

    Impreuna cu alti patru hoti, Lorenz da o spargere la o banca din Seattle. Aici barbatul ii ia ostatici pe toti cei care se aflau in cladire si, cand e contactat de politie, cere ca de caz sa se ocupe detectivul Conners, recent suspendat din functie.

    Regia: Tony Giglio
    48 4
    6.4
  • In Enemy Hands (2004)

    În mâinile dușmanilor

    În timpul celui de-al II-lea Război Mondial, în drum spre casă, militarii de pe submarinul american Swordfish sunt luați prizonieri de echipajul vasului german U-boat 429. Dar când viața celor două echipaje va fi în pericol, cei doi căpitani...

    Regia: Tony Giglio
    12 0
    6.0