Filmele regizate de Warren Beatty

  • Warren Beatty

    Warren Beatty

    87 de ani
    Data nașterii: 30.03.1937
    Locul nașterii: Richmond, Virginia, U.S.
    Oscaruri:
  • Rules Don't Apply (2016)

    Regulile nu se aplică

    O poveste neconvențională de dragoste despre o actriță aspirantă, un șofer foarte prompt și excentricul miliardar pentru care lucrează.

    Regia: Warren Beatty
    21 9
    5.7
  • Bulworth (1998)

    Senatorul democrat Bulworth, un politician plictisit si deziluzionat de minciunile si afacerile lumii politice, isi schimba atitudinea fata de alegatorii sai, incercand sa spuna ceea ce gandeste. Dispare apoi fara urma, incercand sa traiasca cu...

    Regia: Warren Beatty
    4 0
    6.8
  • Dick Tracy (1990)

    Warren Beatty este Dick Tracy. Dick Tracy e cel mai iubit, cel mai destept, cel mai curajos detectiv al benzilor desenate. Warren Beatty mai este si regizorul si producatorul care a avut curajul sa-l aduca pe celebrul detectiv pe marele ecran....

    Regia: Warren Beatty
    Oscar-uri:
    18 1
    6.2
  • Reds (1981)

    Rosii

    Filmul prezinta povestea adevarata a lui John Reed (Warren Beatty), jurnalist american in perioada Primului Razboi Mondial. El o cunoaste pe Louise (Diane Keaton), o doamna respectabila. Cei doi se implica in disputele politice ale vremii.

    Regia: Warren Beatty
    Oscar-uri:
    10 1
    7.3
  • Heaven Can Wait (1978)

    Raiul mai poate aștepta

    Filmul il prezinta pe Joe Pendleton, fundaș al echipei Los Angeles Rams care ajunge în Rai în mod accidental, din cauza unei escorte celeste zeloase. Joe se întoarce pe Pământ în corpul unui alt bărbat, un nume puternic în lumea marilor corporații.

    Regia: Buck Henry, Warren Beatty
    Oscar-uri:
    7 0
    6.9