Filmele regizate de Will Gluck

  • Will Gluck

    Will Gluck

    45 de ani
    Data nașterii: 07.11.1978
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Anyone But You (2023)

    Iubesc să te urăsc

    După o primă întâlnire uimitoare, atracția înflăcărată a lui Bea și Ben devine gheață - până când se trezesc reuniți pe neașteptate la o nuntă la destinație în Australia. Așa că fac ceea ce ar face oricare doi adulți maturi: se prefac că sunt un...

    Regia: Will Gluck
    29 6
    6.2
  • Peter Rabbit 2: The Runaway (2021)

    Peter Iepurașul: Fugit de acasă

    Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei povești semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraș rebel care încearcă să se strecoare în grădina unui fermier. Peter revine pe ecrane cu un nou capitol. Grădina a fost doar începutul.

    Regia: Will Gluck
    45 2
    6.2
  • Peter Rabbit (2018)

    Peter Iepurașul

    Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei povești semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraș rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.

    Regia: Will Gluck
    112 8
    6.6
  • Annie (2014)

    Tenace, încrezătoare și optimistă, Annie - personajul legendar, aflat în căutarea familiei sale, care a inspirat generații întregi - revine pe ecrane într-o viziune contemporană, în comedia produsă de Columbia Pictures, Annie

    Regia: Will Gluck
    9 1
    5.3
  • Friends with Benefits (2011)

    Prietenie cu folos

    Dylan şi Jamie sunt atât de ocupaţi, încât sinuosul protocol al întâlnirilor romantice li se pare extenuant. Vor să-şi găsească un partener de sex, dar fără complicaţiile de rigoare! Cei doi devin astfel „prieteni cu beneficii”.

    Regia: Will Gluck
    38 5
    6.5
  • Easy A (2010)

    Păcătoasa

    Ce trebuie să facă Olive când cea mai bună prietenă a ei vrea să audă totul despre week-end-ul petrecut de ea, iar ea n-ar avea ce să-i spună? N-ar putea tânăra să trântească o minciună care să-i aducă în schimb popularitatea?

    Regia: Will Gluck
    19 1
    7.0
  • Fired Up! (2009)

    Doi băieți și multe fete

    Shawn şi Nick sunt cei mai populari jucători de fotbal din echipa liceului. Deși începutul campionatului de fotbal e aproape, băieţii fac tot posibilul să se infiltreze în tabăra majoretelor, în loc să meargă cu ceilalţi membri ai echipei.

    Regia: Will Gluck
    8 1
    6.1