Filmele regizate de Wolfgang Petersen

  • Wolfgang Petersen

    Wolfgang Petersen

    Data nașterii: 14.03.1941
    Decedat: 12.08.2022 (81 de ani)
  • Poseidon (2006)

    Aflati pe un vas de croaziera lovit de un val urias care il rastoarna, câteva sute de supraviețuitori se înghesuie în încă intacta sală de bal, care acum se află deasupra liniei de plutire. Ei trebuie să stea împreună și să aștepte să vină ajutoare.

    Regia: Wolfgang Petersen
    27 1
    5.7
  • Troy (2004)

    Troia

    Pasiunea unuia dintre cele mai celebre cupluri ale literaturii, Paris, Prinţul Troiei (ORLANDO BLOOM) şi Elena (DIANE KRUGER), Regina Spartei, generează un război care va devasta o civilizaţie.

    Regia: Wolfgang Petersen
    85 2
    7.3
  • The Perfect Storm (2000)

    Furtuna perfectă

    Pentru fiecare nivel al unei furtuni, geamatul vantului e diferit. Pentru o furtuna de nivelul 12, vantul nu mai geme, ci urla infiorator. E sunetul pe care nimeni nu vrea sa-l auda, iar cei care l-au auzit nu-l vor uita niciodata.

    Regia: Wolfgang Petersen
    31 2
    6.5
  • Air Force One (1997)

    Forța Aeriană Unu

    Harrison Ford în rolul lui James Marshall, un veteran al razboiului din Vietnam, ajuns presedintele SUA. In timpul unei vizite in fosta Uniune Sovietica, Marshall ii infiereaza, intr-un discurs fara precedent, pe teroristii din fostul bloc comunist.

    Regia: Wolfgang Petersen
    53 1
    6.5
  • Outbreak (1995)

    Alerta

    O boala virulenta de provenienta africana este adusa accidental in Statele Unite. Colonelul Sam Daniels si echipa sa de medici militari trebuie sa gaseasca sursa si radacinile virusului inainte ca acesta sa ucida intreaga populatie a tarii.

    Regia: Wolfgang Petersen
    25 0
    6.6
  • In the Line of Fire (1993)

    În bătaia puștii

    Frank Horrigan este un agent al serviciilor secrete, dur și inflexibil, obsedat de o greșeală din trecutul său. Nu poate uita data de 22 noiembrie 1963, când nu l-a putut apăra pe președintele John F. Kennedy, în timpul fatalei vizite din Dallas.

    Regia: Wolfgang Petersen
    32 2
    7.2
  • Shattered (1991)

    Sfărâmat

    Dan Merrick iese dintr-un accident de mașină cu amnezie. El descoperă că este căsătorit cu Judith, care încearcă să-l ajute să-și reia viața. Continuă să primească amintiri fugitive despre evenimente și locuri de care nu își amintește. El îl...

    Regia: Wolfgang Petersen
    11 2
    6.5
  • Enemy Mine (1985)

    Inamicul meu

    In urma unei lupte aeriene, un soldat pamantean se trezeste prizonier pe o alta planeta unde face echipa cu un extraterestru pentru a supravietui. In cele din urma, omul devine din ce in ce mai interesat de soarta extraterestrilor.

    Regia: Wolfgang Petersen
    14 1
    6.8
  • The NeverEnding Story (1984)

    Povestea fără sfârșit

    Este povestea unui baietel de 10 ani care ajunge pe taramul fiintelor fabuloase din basme. Taramul lor este sortit pieirii deoarece oamenii nu mai cred in basme. Baietelul de 10 ani este singurul care poate salva acest taram...

    Regia: Wolfgang Petersen
    24 2
    7.3
  • The Boat (1981)

    Submarinul

    O privire detaliata in lumea submarinelor germane care vaneaza vapoare de sub apa. Curajos, realist si condimentat cu umor negru, acest film este unul dintre putinele care ii prezinta cu compasiune pe nemti in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial

    Regia: Wolfgang Petersen
    82 2
    8.4