Filmele și serialele regizate de Woody Allen

  • Woody Allen

    Woody Allen

    88 de ani
    Data nașterii: 30.11.1935
    Locul nașterii: The Bronx, New York City, New York, USA
    Oscaruri:
  • Regia: Woody Allen
    3 2
    6.4
  • Doi americani căsătoriți (Wallace Shawn și Gina Gershon) se duc la Festivalul de Film din San Sebastian. Cei doi sunt prinși de magia evenimentului, de frumusețea și farmecul Spaniei și de fantezia filmelor. Ea are o aventură cu un regizor francez...

    Regia: Woody Allen
    8 1
    6.1
  • A Rainy Day in New York (2019)

    O zi ploioasă în New York

    Atunci când iubita sa este invitată la vizionarea privată a celei mai noi producții a unui regizor, Gatsby, respins, se reîntâlnește cu o veche cunoștință, care îl determină să-și pună sub semnul întrebării situația curentă și viitorul la Yardley.

    Regia: Woody Allen
    36 9
    6.5
  • Wonder Wheel (2017)

    Roata minunilor

    Wonder Wheel urmărește povestea a patru personaje ale căror vieți se intersectează în mijlocul agitației parcului de distracții al insulei Coney în anii 1950.

    Regia: Woody Allen
    69 12
    6.2
  • Scenariul: Woody Allen
    0 0
    6.6
  • Café Society (2016)

    Acţiunea se petrece în anii ’30, la Hollywood şi are în centru un tânăr dornic să reuşească în industria cinematografică, sedus de o atrăgătoare fată ,dar şi de spiritul vremii, marcat de atmosfera vibrantă din localurile hollywoodiene.

    Regia: Woody Allen
    17 0
    6.6
  • Irrational Man (2015)

    În lipsa rațiunii

    Scris și regizat de către Woody Allen, filmul "În lipsa rațiunii" este povestea unui profesor de filozofie plin de îndoieli care își regăsește pofta de viață după ce comite un act existențial.

    Regia: Woody Allen
    12 2
    6.6
  • Magic in the Moonlight (2014)

    Magie în lumina Lunii

    Magicianul chinez Wei Ling Soo se bucură de o mare popularitate pe scenele lumii, dar puțini știu că el este doar un personaj interpretat de arogantul Stanley Crowford (Colin Firth), un britanic scorțos cu o părere excelentă despre sine.

    Regia: Woody Allen
    12 1
    6.5
  • Blue Jasmine (2013)

    Jasmine e tristă

    După ce totul se prăbușește în jurul ei, inclusiv mariajul cu afaceristul bogat Hal, eleganta Jasmine - membră a înaltei societăți din New York - se mută cu sora ei, Ginger, în modestul apartament al acesteia.

    Regia: Woody Allen
    Oscar-uri:
    13 1
    7.3
  • To Rome with Love (2012)

    Din dragoste pentru Roma

    Comedie caleidoscopică ale cărei schimburi de replici au loc în Cetatea Eternă, unul dintre cele mai frumoase orașe ale lumii. Un arhitect american vine aici să-și retrăiască tinerețea.

    Regia: Woody Allen
    8 0
    6.3
  • Midnight in Paris (2011)

    Miezul nopții în Paris

    O comedie romantică despre o familie care călătoreşte în capitala franceză pentru afaceri. Un cuplu de tineri este forţat să se confrunte cu iluzia că o viaţă diferită de cea a lor este mult mai bună

    Regia: Woody Allen
    Oscar-uri:
    28 0
    7.6
  • You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010)

    Vei întâlni străinul din visele tale

    Unei femei singure i se prezice o întâlnire cu un brunet înalt, iar acest mișmaș al destinului va pune în mișcare o serie întreagă de iubiri, întâlniri pentru sex, trădări și... râsete.

    Regia: Woody Allen
    8 3
    6.3
  • Whatever Works (2009)

    Orice merge

    Melodie este tânăra și naiva soție a unui bărbat excentric, trecut de prima tinerețe. Acesta, originar din Greenwich Village, ajunge să fie implicat într-o serie de povești de dragoste înainte de a da de Melodie și, trebuie să precizăm, părinții ei.

    Regia: Woody Allen
    9 0
    7.1
  • Implicat într-o relație de prietenie cu Christina și Vicky, două turiste americane, atrăgatorul pictor interpretat de Javier Bardem are curând parte de interminabile conflicte cu fosta lui iubită, extrem de geloasă.

    Regia: Woody Allen
    Oscar-uri:
    19 2
    7.1
  • Cassandra's Dream (2007)

    Visul Cassandrei

    Doi frati londonezi (Ewan McGreggor, Colin Farrell) fac tot posibilul sa-si imbunatateasca viata. Unul este fascinat de jocurile de noroc, iar celalalt se indragosteste de o tanara actrita pe care o atrage cu falsa lui bunastare materiala. Cele...

    Regia: Woody Allen
    4 2
    6.6