Filmele regizate de Zack Snyder

  • Zack Snyder

    Zack Snyder

    58 de ani
    Data nașterii: 01.03.1966
    Locul nașterii: Green Bay, Wisconsin, USA
  • Rebel Moon - Part Two: The Scargiver (2024)

    Rebel Moon: Partea 2: Cea care lasă cicatrici

    Regia: Zack Snyder
    54 6
    6.2
  • Rebel Moon: Part One - A Child of Fire (2023)

    Rebel Moon: Partea 1: Copilul focului

    Cu ani în urmă, Kora a rămas blocată într-o navă spațială pe luna Veldt, undeva la marginea universului. Localnicii au primit-o cu căldură, dar s-au temut mereu că Kora provine dintr-o lume cu care ar prefera să nu aibă contact niciodată. Se...

    Regia: Zack Snyder
    93 7
    5.6
  • Army of the Dead (2021)

    Armata celor morți

    În urma apariției zombilor în Las Vegas, un grup de mercenari își asumă riscul suprem, aventurându-se în zona aflată în carantină pentru a da cea mai mare lovitură încercată vreodată.

    Regia: Zack Snyder
    95 19
    5.8
  • Zack Snyder's Justice League (2021)

    Liga Dreptății

    Motivat de sacrificiul suprem al lui Superman (Henry Cavill), Bruce Wayne cere ajutorul noii sale aliate, Diana Prince (Gal Gadot), și, împreună, adună o echipă care poate apăra lumea de o amenințare catastrofică.

    Regia: Zack Snyder
    265 32
    7.9
  • Justice League (2017)

    Liga Dreptății

    Superman, Batman, Femeia Fantastică, Aquaman şi alţii trebuie să uite de orgolii şi să colaboreze pentru că au de-a face cu unii dintre cei mai redutabili eroi negativi ieşiţi vreodată din benzile desenate.

    Regia: Zack Snyder
    506 48
    6.1
  • Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

    Batman vs. Superman: Zorii dreptății

    Superman și Batman se întâlnesc pentru prima oară pe marele ecran! Cei doi supereroi vor porni de pe părți diferite ale baricadei, dar un villain redutabil le va dovedi că soarta omenirii este mai importantă decât propriile diferende.

    Regia: Zack Snyder
    162 4
    6.5
  • Man of Steel (2013)

    Omul de Oțel

    Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) e un tânăr jurnalist de 20 de ani ale cărui puteri, ce depășesc orice imaginație, îl fac să se simtă nelalocul său. Adus pe Pământ în urmă cu mulți ani de pe Krypton, Clark e bântuit de întrebarea „Ce caut eu aici?”.

    Regia: Zack Snyder
    139 4
    7.1
  • Sucker Punch (2011)

    Evadare din realitate

    O incursiune în mintea unei tinere a cărei imaginație o ajută să evadeze din realitatea sumbră în care trăiește. Numai așa, fără constrângeri de timp și loc, se simte liberă să pornească în aventuri care șterg limita dintre real și fantezie.

    Regia: Zack Snyder
    40 8
    6.0
  • Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (2010)

    Legende din regatul bufnițelor

    Soren, o tânără bufniţă de hambar, va avea parte de o mulţime de aventuri după ce fratele său îl împinge din cuib. Vom vedea cum va ajunge, dintr-un orfan oropsit de toată lumea, unul dintre liderii clanului de bufniţe din marele arbore Ga'Hoole.

    Regia: Zack Snyder
    33 1
    6.9
  • Watchmen (2009)

    Cei ce veghează

    Intr-o societate alternativa, in anul 1985 zilele de glorie ale supereroilor costumati sunt apuse. Acestia sunt acum in afara legii. Cand unul dintre ei este ucis brutal, ceilalti pornesc o investigatie pentru a-l descoperi pe asasin.

    Regia: Zack Snyder
    74 3
    7.6
  • 300 (2006)

    300: Eroii de la Termopile

    Bazat pe romanul grafic al lui Frank Miller, "300" spune ferocea poveste a vechii batalii de la Termopile, in care regele Leonida si cei 300 de soldati spartani ai lui lupta pe viata si pe moarte impotriva marii armate persane conduse de Xerxes.

    Regia: Zack Snyder
    98 1
    7.6
  • Dawn of the Dead (2004)

    Dimineața morții

    Atunci cand milioane de zombii incep un adevarat macel, iar victimele invie la randul lor din morti, fenomenul atinge proportii catastrofale. Un grup de supravietuitori se refugiaza intr-un Mall dintr-un orasel din Wisconsin.

    Regia: Zack Snyder
    28 3
    7.3