Subtitrări pentru toate filmele - pagina 1592 din 2528

  • To End All Wars (2001)

    Pentru a termina toate războaiele

    Dramă, inspirată dintr-un caz real, ecranizare după un roman de Ernest Gordon. Japonia, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Patru soldați britanici, prizonieri ai japonezilor, sunt obligați să construiască o cale ferată prin jungla...

    Regia: David L. Cunningham
    19 0
    6.9
  • Lantana (2001)

    Despre complicata poveste a personajelor din Lantana se poate spune ca e o drama psihologica despre cat de mult poate dauna unui cuplu instrainarea, suspiciunea si neincrederea. Este un film care vorbeste cu sinceritate despre greselile pe care le...

    Regia: Ray Lawrence
    6 3
    7.2
  • Pootie Tang (2001)

    Pootie Tang e super-eroul absolut. Vorbeste propria limba, are carisma lui Elvis, garderoba lui Cruise si vocabularul lui James Brown. Mai mult, face praf raufacatorii cu puterea incredibila a curelei sale, pe care o manuieste ca un maestru Kung fu.

    Regia: Louis C.K.
    3 0
    5.3
  • Nowhere in Africa (2001)

    Nicăieri în Africa

    Bazat pe romanul autobiografic de succes al lui Stefanie Zweig. O poveste adevarata despre o familie de evrei care, in anul 1938, decide sa fuga de regimul nazist. Walter Redlich, Jettel, sotia lui si Regina, fiica lor in varsta de cinci ani, se...

    Regia: Caroline Link
    Oscar-uri:
    6 0
    7.5
  • Extremedays (2001)

    Patru prieteni se imbarca intr-o aventura comica plina cu adrenalina aferenta sporturilor extreme...

    Regia: Eric Hannah
    0 0
    5.7
  • The Closet (2001)

    Dulapul

    Francois Pignon lucreaza pe post de contabil la o fabrica de cauciucuri si este pe cale sa fie concediat. Pentru a preveni acest lucru, noul sau vecin vine cu o idee originala, aceea de a imprastia un zvon ca Francois este homosexual.

    Regia: Francis Veber
    5 0
    7.0
  • Riding in Cars with Boys (2001)

    Băieții din viața mea

    O zi îti poate transforma viaţa; o zi îţi poate distruge viaţa. Pe parcursul vieţii existã patru sau cinci zile care pot schimba totul. - Beverly DonofrioÎn 1968, o tânără care are visul de a deveni scriitoare rămâne însărcinată la 15 ani.

    Regia: Penny Marshall
    6 0
    6.5
  • Regia: Shinsuke Sato
    0 0
    5.6
  • The Glass House (2001)

    Casa de sticlă

    Dupa moartea parintilor lor intr-un accident de masina, Ruby si fratele ei mai mic sunt incredintati unor prieteni de familie, Erin si Terry Glass (Diane Lane si Stellan Skarsgård). Intentiile cuplului nu sunt insa cele scontate.

    Regia: Daniel Sackheim
    20 1
    5.8
  • Joe Dirt (2001)

    Aventurile lui Joe Dirt

    Povestea lui Joe incepe in 1975. Avea 8 ani si, preocupat fiind sa exploreze o lada de gunoi, s-a pierdut de parinti. A crescut fara ambitii, lucrand ca baiat de serviciu, dar asta nu inseamna ca Joe nu are un vis: sa-si gaseasca parintii.

    Regia: Dennie Gordon
    7 1
    6.0
  • The Forsaken (2001)

    Vampirii desertului

    In drum spre Florida, unde trebuia sa ajunga pentru nunta surorii lui, Sean face exact ce ar fi trebuit sa evite: ia in masina un autostopist. Din acel moment, calatoria lui se transforma intr-un cosmar suprarealist si sangeros...

    Regia: J.S. Cardone
    7 1
    5.3
  • The Body (2001)

    Misiune în țara sfântă

    În zorii noului mileniu, în leagănul credinței, Ierusalim, doi oameni aparținând unor lumi și culturi diferite se aliază pentru a investiga o descoperire arheologică ce amenință fundațiile religiei occidentale și distruge fragila pace din regiune.

    Regia: Jonas McCord
    13 0
    5.3
  • My Wife Is a Gangster (2001)

    Soția mea e o mafioată

    Lung-metrajul lui Jin-gyu Cho ne spune pe un ton glumet, cum Eun-jin a devenit o legenda in lumea interlopa a Coreei de Sud, invingand o armata de gangsteri...

    Regia: Cho Jin-gyu
    3 0
    6.3
  • The Tailor of Panama (2001)

    Omul nostru din Panama

    Spionul Osnard este trimis în Panama pentru a fi pedepsit. Are o armă secretă - pe Harry, un individ care şi-a luat identitatea unui croitor cu clienţi bogaţi şi influenţi. Experienţa lui Harry în Panama îi crează lui Osnard şansa de a se afirma.

    Regia: John Boorman
    15 3
    6.1
  • Heist (2001)

    Jaf armat

    Joe Moore (Gene Hackman) are o nevastă frumoasă, bani care curg în fluviu spre el, și o slujbă care îi place la nebunie. Este hoț. Slujba lui se duce de râpă atunci când se lasă filmat de o cameră de supraveghere.

    Regia: David Mamet
    33 0
    6.5