Subtitrări pentru toate filmele - pagina 1782 din 2529

  • The Flintstones (1994)

    Familia Flintstones: Aventuri în Epoca de Piatră

    Flinstones si Rubbles sunt doua familii din Epoca de Piatra. Fred si Barney sunt in continuare buni amici, iar cand Barney ii cere ajutorul lui Fred, acesta îi imprumuta lui Barney niste bani, pentru ca el si Betty sa poata adopta un copil.

    Regia: Brian Levant
    21 1
    5.0
  • On Deadly Ground (1994)

    Teren mortal

    Forrest Taft lucreaza ca pompier la compania petroliera prezidata cu agresivitate de controversatul Michael Jennings. El isi risca viata ca sa stinga incendiile izbucnite la diverse sonde sau platforme petroliere si nimeni nu e mai bun ca el.

    Regia: Steven Seagal
    40 2
    4.6
  • Timecop (1994)

    Polițistul timpului

    Filmul urmărește călătoria în timp a polițistului Max Walker (Jean-Claude Van Damme).

    Regia: Peter Hyams
    46 0
    5.9
  • Maverick (1994)

    Jucătorul Maverick

    Maverick (Mel Gibson) este un imbatabil jucător de cărți care urmează să participe la un concurs de poker al cărui mare premiu este de 1 milion de dolari. Adversarii săi plănuiesc asasinarea lui pentru a-l scoate din concurs.

    Regia: Richard Donner
    50 0
    7.0
  • Africa: The Serengeti (1994)

    Africa: Regiunea Serengeti

    Exista un loc pe planeta Pamant unde este inca dimineata, iar cirezile alearga libere...

    Regia: George Casey
    1 0
    7.3
  • Miracle on 34th Street (1994)

    Miracolul de pe strada a 34-a

    Dorey Walker, director executiv al magazinului Marcy si fetita ei nu cred prea mult in spiritul Craciunului. Oricum, Doris este insarcinata sa gaseasca cel mai potrivit Mos Craciun pentru a imparti daruri in magazin si il alege pe Kriss Kringle...

    Regia: Les Mayfield
    20 0
    6.6
  • Star Trek: Generations (1994)

    Star Trek: Generații

    Data stelarã: sec. 23. Fostii ofiteri ai Flotei Stelare Kirk, Scott si Chekov sunt oaspeti la bordul noii nave Enterprise–B. Un zbor de testare ia o turnurã neasteptatã când Enterprise întânleste nave blocate în Nexus, o undã misterioasã de energie.

    Regia: David Carson
    59 1
    6.6
  • The Santa Clause (1994)

    Moș Crăciun

    Cine este Moș Crăciun? Cum coboară el pe horn, în special când nu ai sobă? Cum vizitează toate casele din lume într-o singură noapte? Și cât de mare este sacul cu daruri pe care-l poartă în spate? Răspunsurile vin în comedia "Cine este Moș Crăciun?".

    Regia: John Pasquin
    24 1
    6.6
  • Speed (1994)

    Viteză

    Daca Jack, politist al trupelor speciale, nu se afla in autobuzul in care un maniac a pus o bomba, aceasta ar fi putut exploda. Daca in acelasi autobus, nu s-ar fi aflat si o tanara care sa tina volanul, viata celor din masina ar fi fost in pericol.

    Regia: Jan de Bont
    Oscar-uri:
    74 1
    7.3
  • Stargate (1994)

    Poarta Stelară

    Povestea incepe in Egiptul anului 1928 unde, in timpul unei expeditii arheologice este descoperita o poarta de piatra datand din timpuri stravechi. Pentru a elucida misterul straniei descoperiri, armata apeleaza la ajutorul unui egiptolog.

    Regia: Roland Emmerich
    119 2
    7.0
  • Natural Born Killers (1994)

    Născuți asasini

    "Nascuti asasini" prezinta povestea a doi criminali in serie, Mickey si Mallory Knox (Woody Harrelson si Juliette Lewis), si modul in care mass-media ii transforma peste noapte in mari vedete.

    Regia: Oliver Stone
    23 7
    7.2
  • Léon (1994)

    Léon: Profesionistul

    Leon - un killer înnăscut, invizibil, invincibil, analfabet, fără cont în bancă, își ingrijește planta și bea lapte. Leon este indestructibil, dar numai până când o fetiță de 12 ani, dă buzna în universul său.

    Regia: Luc Besson
    154 5
    8.5
  • Jurassic Park (1994)

    Parcul Jurassic

    Dr. Grant şi dr. Sattler sunt invitaţi de miliardarul excentric John Hammond la deschiderea unui nou parc de distracţii pe o insulă din Costa Rica. Hammond reuşise să cloneze dinozauri prin prelevarea de ADN din sângele supt de insecte preistorice.

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri:
    66 2
    8.2
  • A trecut aproape un de când Louis (Brad Pitt) și-a pierdut soția. Acum și-a pierdut și dorința de a trăi. Lestat (Tom Cruise), un vampir misterios, îl place pe Louis și îi dă "șansa" de a deveni o creatură a întunericului și a nopții: un vampir.

    Regia: Neil Jordan
    30 5
    7.5
  • The Mask (1994)

    Masca

    Metamorfozarea instantanee a lui Stanley, dintr-un timid functionar de banca (fara succes la femei, si in a carui viata banala nu exista decat un catelus simpatic si scorpia de proprietareasa) - intr-un tip cu posibilitati fizice supranaturale.

    Regia: Chuck Russell
    71 2
    6.9