Subtitrări pentru toate filmele - pagina 2022 din 2525

  • Super Fuzz (1980)

    Superpolițistul

    Efectele secundare ale unei explozii nucleare sunt puterile supranaturale ale unui politist, care il vor ajuta pe acesta sa rezolve cu mai multa usurinta situatiile cu care se confrunta... Din pacate insa si aceste puteri sunt totusi limitate.

    Regia: Sergio Corbucci
    17 0
    6.3
  • The Octagon (1980)

    Octogonul

    Pe când erau copii, Scott și cel mai bun prieten al lui aveau de făcut antrenamente dure de arte marțiale. Peste ani, cei doi luptă alături într-o misiune care îl costă pe Scott viața prietenului lui. Scott va căuta, bineînțeles, răzbunarea.

    Regia: Eric Karson
    21 1
    5.0
  • The Miser (1980)

    Avarul

    Filmul este o adaptare după piesa lui Moliere, în care Louis de Funes face un rol magistral interpretându-l pe Harpagon, un veritabil Hagi Tudose franțuzesc, care fuge de la biserică pentru a nu fi nevoit să contribuie la cutia milei.

    Regia: Louis de Funès, Jean Girault
    40 0
    6.6
  • The Hunter (1980)

    Vânătorul

    Regia: Buzz Kulik
    17 3
    6.2
  • The King and the Mockingbird (1980)

    Regele și pasărea cântătoare

    Regia: Paul Grimault
    3 0
    7.7
  • Moscow Does Not Believe in Tears (1980)

    Moscova nu crede în lacrimi

    Trei tinere provinciale venite în capitală, Katerina, Antonina și Lyudmila, stau la un cămin muncitoresc. Filmul prezinta povestile lor de iubire, apoi vietile lor dupa 20 de ani...

    Regia: Vladimir Menshov
    Oscar-uri:
    12 0
    8.0
  • Stardust Memories (1980)

    Amintiri la Stardust Hotel

    Un renumit regizor de film, Sandy Bates, se gaseste intr-un moment delicat al carierei sale. Celebru prin comediile sale, el doreste sa schimbe registrul si sa se dedice filmelor "serioase", sub influenta durerii si a suferintei pe care le vede...

    Regia: Woody Allen
    4 0
    7.2
  • The Lion of the Desert (1980)

    Leul deșertului

    In Italia fascista, inainte de cel de-al Doilea Razboi Mondial, crudul general Rodolfo Graziani este desemnat de Mussolini pentru a lupta in razboiul colonial din Libia pentru a invinge natiunea araba.

    Regia: Moustapha Akkad
    37 1
    8.2
  • Terror Train (1980)

    Un criminal mascat pune ochii pe șase studenți responsabili pentru o veche glumă cu deznodământ nedorit. Cei șase își petrec acum revelionul într-un tren în mișcare și... ca și criminalul, fiecare dintre el poartă masca lui

    Regia: Roger Spottiswoode
    5 0
    5.8
  • Dressed to Kill (1980)

    Îmbrăcată pentru a ucide

    Un psihoterapeut la moda in Manhattan, Dr. Robert Elliott (Caine) se confrunta cu cel mai terifiant moment al vietii sale cand un ucigas psihotic incepe sa le atace pe femeile din viata lui – cu o lama furata chiar din cabinetul lui.

    Regia: Brian De Palma
    22 0
    7.1
  • The Good Thief (1980)

    Hotul

    Caleb trăiește în Galileea pe vremea lui Iisus și se îndeletnicește cu mici găinării. Întâmplător, nimerește la nunta la care Iisus transformă apa în vin și se gândește, cu admirație, că are în față un potlogar mai mare ca el.

    Regia: Pasquale Festa Campanile
    4 0
    6.8
  • Un barbat efectueaza cercetari pe o insula locuita de un trib ciudat. Sotia lui se implica intr-o relatie amoroasa cu o femeie din trib. Cand cei doi parasesc insula, sotia insista sa fie insotita si de amanta. Odata ajunsi in lumea civilizata,...

    Regia: Joe D'Amato
    2 0
    4.0
  • Regia: Wilson Tong
    0 0
    6.0
  • Artista, dolarii si Ardelenii (1980)

    Artista, dolarii și ardelenii

    Prins in farmecele cantaretei Anabelle, Traian vrea sa se insoare, fara sa stie ca, de fapt, fata isi ajuta complicele sa sparga o banca.

    Regia: Mircea Veroiu
    4 0
    7.4
  • Hong Wending san po bai lian jiao (1980)

    Clanul lotusului alb

    Regia: Lo Lieh
    3 0
    7.1