Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1713 din 2929

  • Stranger Than Fiction (2006)

    Mai mult decât ficțiune

    O romancieră se chinuie să-şi termine romanul. Nu mai trebuie decât să găsească un mod de a-şi ucide personajul principal. Dar se pare că acesta, într-un mod cât se poate de inexplicabil, trăieşte în lumea reală şi este afectat de ceea ce scrie ea.

    Regia: Marc Forster
    7 1
    7.5
  • Arthur and the Invisibles (2006)

    Arthur și Minimoys

    Arthur locuieste cu bunica sa la ferma in perioada recesiunii in America. Parintii lui sunt la oras in cautarea unei slujbe, iar bunicul a disparut de pe fata pamantului. Bunica ii povesteste lui Arthur despre tribul Minimoys si cel al...

    Regia: Luc Besson
    10 0
    6.0
  • Find Me Guilty (2006)

    Pledez vinovat?!

    Find Me Guilty se bazeaza pe povestea adevarata a lui Giacomo "Jackie Dee" DiNorscio. Dupa ani de zile de anchete FBI, 20 de membri ai familiei mafiote Lucchese din New Jersey sunt adusi in fata justitiei sub 76 de capete de acuzare.

    Regia: Sidney Lumet
    13 0
    7.0
  • Candy (2006)

    Iubire și dependență

    Candy este o tanara si frumoasa pictorita, ce descopera impreuna cu iubitul ei Dan, poet, ce este dragostea. Dar cum ei vor sa-si intensifice senzatiile, apeleaza la heroina si astfel viitorul lor impreuna pare invincibil.

    Regia: Neil Armfield
    12 0
    7.2
  • Volver (2006)

    Intoarcerea

    Trei generații de femei încearcă să supraviețuiască focului, nebuniei, superstițiilor și morții, apelând la bunătate, minciuni și o vitalitate fără limite.

    Regia: Pedro Almodóvar
    12 1
    7.6
  • Black Snake Moan (2006)

    Suspinul șarpelui negru

    Un om cu frica de Dumnezeu (Jackson) se ataseaza de o tanara nesociabila si solitara (Ricci) care, victima unui abuz sexual in copilarie, cauta cu disperare dragoste, dar nu gaseste pe nimeni care sa-i ofere.

    Regia: Craig Brewer
    19 1
    6.9
  • Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006)

    Talladega Nights: Balada lui Ricky Bobby

    Atunci cand soferul de Formula Unu Jean Girard ii provoaca pe "Shake" si "Bake" pentru suprematia curselor NASCAR, Ricky Bobby trebuie sa-si invinga demonii si sa se lupte cu Girard pentru dreptul de a fi cunoscut drept cel mai tare sofer de curse.

    Regia: Adam McKay
    9 1
    6.6
  • RV (2006)

    Rulota

    Bob McNeive (Robin Williams) si familia sa disfunctionala inchirieaza o rulota "RV" pentru o excursie in Colorado Rockies, unde vor intalni in final o comunitate ciudata de turisti...

    Regia: Barry Sonnenfeld
    12 0
    5.6
  • Severance (2006)

    Reduceri de personal

    Un team-building improvizat se transforma intr-un joc pe viata si pe moarte, cand un inamic al companiei intra in zona rezervata echipei, hotarat sa nu lase pe nimeni sa iasa viu de acolo.

    Regia: Christopher Smith
    3 2
    6.4
  • Invincible (2006)

    Imbatabilul

    Un fan devotat face totul pentru a trai suprema fantezie sportiva, jucand pentru echipa sa profesionista preferata! Sunt sanse mari ca ghinionistul barman Vince Papale (Wahlberg) sa nu intre niciodata.

    Regia: Ericson Core
    16 1
    7.0
  • A Scanner Darkly (2006)

    Viziuni întunecate

    Timpul: viitorul apropiat. Locul: Suburbia. Povestea: una încurcată, iar eroii - tineri drogaţi cu substanţa D. Cu toţii se află sub conducerea unui guvern care urmăreşte să îşi distrugă propriii cetăţeni. Deşi guvernul lasă aparenţa existenţei...

    Regia: Richard Linklater
    19 4
    7.0
  • The Astronaut Farmer (2006)

    Fermierul astronaut

    Charles a părăsit Forțele Aeriene când era tânăr pentru a se ocupa de ferma familiei. Îl face diferit de ceilalți fermieri faptul că are o rachetă spațială în magazie - o rachetă pe care a construit-o chiar el și pe care vrea să o trimită în spațiu.

    Regia: Michael Polish
    4 0
    6.3
  • Lady in the Water (2006)

    Doamna din apă

    Cleveland Heep (Paul Giamatti) este administratorul unei cladiri de locuinte si intr-o seara salveaza ceea ce el crede ca este o tanara femeie (Bryce Dallas Howard) din piscina pe care o curata.

    Regia: M. Night Shyamalan
    8 0
    5.5
  • Krrish (2006)

    Krishna este un copil foarte inteligent si seamana perfect cu tatal sau Rabit (mort intr-un accident la locul de munca), iar bunica a ramas sa-l creasca. Krishan se indragosteste de Priya o turista venita sa vada locurile acelea.

    Regia: Rakesh Roshan
    6 0
    6.4
  • The Breed (2006)

    Câinii ucigași

    Doi frați, Matt și John și-au plănuit o vacanță pe o insulă exotică. Împreună cu ei mai merg Nicki (Michelle Rodriguez), iubita lui Matt , Sara (Taryn Manning), prietena lui John și Noah (Hill Harper), un alt amic de-al lor.

    Regia: Nicholas Mastandrea
    9 0
    5.1