Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1778 din 2929

  • Assault on Precinct 13 (2005)

    Asalt asupra secției 13

    Chiar in ajunul Anului Nou, politia din Detroit a reusit sa faca o captura importanta: gangsterul Marion Bishop, cunoscut ucigas de politisti, a fost arestat si este pe punctul de a fi transferat la o inchisoare de maxima securitate.

    Regia: Jean-François Richet
    34 1
    6.3
  • The Interpreter (2005)

    Interpreta

    Regizorul Sydney Pollack, un maestru al thriller-ului, ne propune un thriller pe muchie de cuțit. Suntem în secolul 21 în clădirea puternicei Organizații a Națiunilor Unite care adăpostește putere, speranță dar și secrete ce pot schimba lumea.

    Regia: Sydney Pollack
    32 1
    6.4
  • Medium (2005)

    Mediumul

    Captivantul serial Medium este inspirat din viata lui Allison Dubois, interpretata de Patricia Arquette, mama a trei copii, care incearca sa inteleaga abilitatea sa de a comunica cu cei morti. Allison Dubois, mama a trei copii si sotie devotata,...

    Scenariul: Glenn Gordon Caron
    19 1
    7.1
  • Lie with Me (2005)

    Culcă-te cu mine

    Leila, o tânără expansivă, foarte agresivă sexual, îl întâlnește pe David, un tip atrăgător și la fel de vulcanic. O aventură fierbinte și picantă ia startul și îi consumă pe cei doi până când propriile vieți personale devin haotice și încordate.

    Regia: Clement Virgo
    19 7
    5.2
  • Prison Break (2005)

    Evadarea din pușcărie

    Serialul prezintă povestea intrigantă a lui Michael Scofield, interpretat de seducătorul Wentworth Miller, care înscenează jaful unei bănci pentru a ajunge în aceeași închisoare în care se află fratele său mai mare, Lincoln Burrows (Dominic Purcell).

    Scenariul: Paul T. Scheuring
    122 5
    8.3
  • Chicken Little (2005)

    Puiu' mic

    După ce Puiu' Mic provoacă panică generalizată atunci când crede că o ghindă căzută dintr-un stejar este o bucată de cer, micul pui este hotărât să-şi reabiliteze reputaţia.

    Regia: Mark Dindal
    4 0
    5.7
  • The Wedding Date (2005)

    Ceva de împrumut

    In aceasta comedie romantica, Debra Messing este o tanara englezoiaca, Kat Ellis, care traieste la New York. Ea se intoarce in casa parinteasca la Londra pentru nunta surorii ei rasfatate. Aici trebuie sa se confrunte cu fostul ei logodnic, care...

    Regia: Clare Kilner
    22 2
    6.1
  • Land of the Dead (2005)

    Ținutul morților

    Au trecut 20 de ani de cand maestrul George A. Romero a inventat practic genul horror – zombie. Filmele lui care se incadreaza in acest gen au lovit marile ecrane si au cucerit publicul.

    Regia: George A. Romero
    27 0
    6.2
  • The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)

    Patru prietene și o pereche de blugi

    Au fost odata ca niciodata patru foarte bune prietene. Erau atat de apropiate, incat lucrul de care se temeau cel mai mult era ca intr-o buna zi vor trebui sa se desparta.

    Regia: Ken Kwapis
    15 0
    6.5
  • Hide and Seek (2005)

    De-a v-ați ascunselea

    Cand lui David Callaway (Robert De Niro) ii moare sotia, el decide sa se mute impreuna cu fetita sa Emily (Dakota Fanning) in alt oras. In acest oras, Emily isi face un prieten imaginar, care - surprinzator - le pune viata in pericol!

    Regia: John Polson
    27 2
    5.9
  • See No Evil (2005)

    Un thriller politic pe fundalul unei intrigi legate de industria petrolului. Din distributie fac parte George Clooney, Matt Damon si Alexander Siddig (Star Trek: Deep Space Nine).

    Regia: Stephen Gaghan
    Oscar-uri:
    15 1
    6.9
  • Bewitched (2005)

    Ce vrăji a mai făcut nevasta mea

    O versiune filmică plină de farmec a unuia dintre cele mai memorabile şi mai iubite seriale de televiziune.

    Regia: Nora Ephron
    19 1
    4.8
  • Thank You for Smoking (2005)

    Mulțumim că fumați!

    Regia: Jason Reitman
    11 0
    7.5
  • Harsh Times (2005)

    Vremuri grele

    Scenaristul filmului Training Day vă propune acum o dramă autentică, intensă, despre doi prieteni care, în ciuda unor eforturi disperate de a-și croi o viață normală, fericită, ajung doar să se tragă unul pe altul la fund.

    Regia: David Ayer
    20 3
    6.8
  • Kiss Kiss Bang Bang (2005)

    Săruturi și focuri de armă

    Un hoţ ajuns întîmplător la o audiţie pentru un film are şansa vieţii lui: să depăşească trecutul şi să ajungă la Hollywood. La o petrecere, reîntîlneşte o fostă iubire din Indiana, pe Harmony. Face însă o confuzie şi ajunge în pat cu prietena ei.

    Regia: Shane Black
    39 3
    7.5