Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1941 din 2933

  • Freddy Got Fingered (2001)

    Freddy încurcă-lume

    Gord e un pierde-vara de 28 de ani care viseaza sa ajunga superstar la Hollywood in domeniul desenelor animate. Numai ca dupa o tentativa esuata de a-si realiza visul, si dupa o alta experienta ratata la o fabrica de branza, Gord se reintoarce acasa.

    Regia: Tom Green
    4 0
    4.6
  • Great North (2001)

    Marele Nord

    Regia: Martin J. Dignard, William Reeve
    0 0
    6.2
  • The Land Before Time VIII: The Big Freeze (2001)

    Ținutul străvechi VIII: Marele ingheț

    Dupa ce toate familiile de dinozauri raman prinse intr-o vale din cauza unei furtuni de gheata, un grup de stegozauri decide sa plece pe motiv ca ei consuma mai multa hrana decat ceilalti...

    Regia: Charles Grosvenor
    2 0
    5.7
  • Birthday Girl (2001)

    Nevasta la pachet

    Singuraticul si timidul functionar bancar John Buckingham (Ben Chaplin) e pe cale sa-si faca ordine in viata cu o incercare la moda de a-si gasi dragostea: comandarea unei sotii de pe site-ul de Internet "From Russia With Love".

    Regia: Jez Butterworth
    18 4
    6.0
  • Happy Campers (2001)

    Tabăra noastră

    Un director al unei tabere de vara este accidentat. Un grup de studenti preia controlul si invioreaza atmosfera, alungand rutina si schimband cam tot ce se putea schimba...

    Regia: Daniel Waters
    2 0
    5.4
  • Glitter (2001)

    Strălucire

    Chiar daca exista multe asemanari intre Mariah Carey si Billie Frank, Stralucire nu este un film autobiografic, ci povestea unei fete talentate dintr-un orfelinat si care ajunge sa-si implineasca visul de a canta pe scena de la Madison Square Garden.

    Regia: Vondie Curtis-Hall
    1 0
    2.4
  • The Hole (2001)

    Liz, elevă a unui cunoscut liceu britanic, este indragostită de Mike Steel, fiul unui celebru star rock american. Aflând că acesta tocmai s-a despărțit de prietena sa Amber, concepe un plan pentru a fi împreună cu Mike pe parcursul unui week-end.

    Regia: Nick Hamm
    6 1
    6.2
  • Hidden Agenda (2001)

    Agenda morții

    Jason Price (Dolph Lundgren) este un agent guvernamental care isi castiga existenta facand anumiti oameni sa dispara. Unul dintre acestia, un locotenent de elita care se ocupa cu diverse lichidari, ii cere ajutorul disperat.

    Regia: Marc S. Grenier
    14 0
    4.5
  • Kissing Jessica Stein (2001)

    Tentațiile Jessicăi Stein

    Traiul fara un partener nu este o problema usor de rezolvat pentru Jessica Stein, o femeie atragatoare, jurnalista la un mare ziar. Dupa un sir de relatii de-a dreptul dezastruoase, cautarea barbatului perfect pare a fi în zadar.

    Regia: Charles Herman-Wurmfeld
    10 2
    6.6
  • Jimmy Neutron: Boy Genius (2001)

    Jimmy Neutron, geniu de buzunar

    Toti adultii din lume sunt rapiti de extraterestrii. Numai Jimmy si gasca lui de prieteni ii poate salva. Un film de animatie bazat pe serialul animat de pe Nickledon.

    Regia: John A. Davis
    0 1
    6.1
  • Life as a House (2001)

    Viața ca o casă

    Un arhitect de 45 ani, debusolat si deprimat si-a pierdut speranta de a i se mai intampla ceva bun in viata. George Monroe traieste intr-un depozit, care trebuia de mult timp refacut, se indeparteaza tot mai mult de familia sa (fosta sotie si fiul...

    Regia: Irwin Winkler
    12 0
    7.4
  • Last Orders (2001)

    Ultima dorință

    Jack Dodd, un macelar londonez, care si-a trait viata boem, inconjurat de prieteni, moare asa cum a si trait, cu un zambet larg pe fata si cu ochii la o cursa de cai unde a pariat... cu bani imprumutati.

    Regia: Fred Schepisi
    5 1
    6.9
  • Mimic 2 (2001)

    Cauză și efect 2

    Dupa ce trei oameni au fost gasiti mutilati, cu chipurile jupuite si atârnati de cablurile de inalta tensiune din New York, detectivul Klaski gaseste o legatura: toate cele trei victimele il cunosteau pe entomologul Remy, un profesor de liceu.

    Regia: Jean de Segonzac
    11 0
    4.5
  • Lost and Delirious (2001)

    Pasiune și disperare

    Un luxos internat pentru fete este spatiul in care se declanseaza mistuitoare pasiuni adolescentine. Povestea este spusa din perspectiva unei nou-venite, Mary, poreclita Soricelul (Mischa Barton), care descopera ca cele doua colege de camera,...

    Regia: Léa Pool
    11 2
    6.8
  • On the Line (2001)

    Cinci băieți după o fată

    Pentru a intalni dragostea adevarata in ziua de azi, uneori trebuie sa dai cartile pe fata. Este si cazul lui Kevin (Lance Bass), un tanar din Chicago, ce in sfarsit intalneste fata visurilor lui…si o lasa sa-i scape, datorita permanentei sale...

    Regia: Eric Bross
    2 0
    4.2