Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1959 din 2933

  • Spirited Away (2001)

    Călătoria lui Chihiro

    Un film de aventură fantastic ca niciun altul, Spirited Away spune povestea lui Chihiro, o fetiță ambițioasă de 10 ani, nefericită că familia ei își mută domiciliul și va trebui să-și facă prieteni noi

    Regia: Hayao Miyazaki
    Oscar-uri:
    23 3
    8.6
  • Double Take (2001)

    Cască ochii că o-ncurci

    Cam cum ar fi sa cazi "din lac in put". O excelenta comedie de actiune "impanata cu traficantii mexicani, agenti FBI, urmariri si bineinteles femei frumoase.

    Regia: George Gallo
    11 1
    5.4
  • Buffalo Soldiers (2001)

    Bișnițari în uniformă

    Un soldat detașat în cadrul bazei militare din Berlin, însărcinat cu aprovizionarea bazei, ajunge, chiar înainte de căderea zidului în 1989, să construiască  o adevărată piață neagră, pe care o aproviziona din plin cu droguri și cu arme. 

    Regia: Gregor Jordan
    10 2
    6.7
  • Hellsing (2001)

    O trupa de forta engleza, condusa de fiica vanatorului de vampiri Prof. Van Helsing, lupta contra fortelor supranaturale cu ajutorul a... doi vampiri.

    Scenariul: Kohta Hirano
    5 0
    7.7
  • The Man Who Wasn't There (2001)

    Confesiunea unui anonim

    Cand in oras isi face aparitia un strain ciudat care vrea sa faca avere investind intr-o spalatorie chimica, lui Ed ii vine ideea unei scrisori de santaj de pe urma careia spera sa se imbogateasca, dar sa se si razbune.

    Regia: Joel Coen
    16 0
    7.5
  • Saving Silverman (2001)

    Piaza rea

    Din scoala primară până în prezen câțiva băieti au fost de nedespărtit. Acum, apare Judith, o psihiatră manipulatoare, frumoasă dar cu o inimă de gheată care îsi înfige ghearele în drăgutul de Darren, smulgându-l din gasca de prieteni.

    Regia: Dennis Dugan
    9 0
    5.8
  • Don't Say a Word (2001)

    Nicio vorbă

    Psihiatrul new-york-ez Nathan Conrad este celebru în meseria sa, are o sotie frumoasã si o fiicã încântãtoare. Într-o zi, un coleg îl roagã sã consulte o tânãrã, pe nume Elisabeth Burrows. Aceasta îi relateazã o istorie complicatã si misterioasã.

    Regia: Gary Fleder
    22 2
    6.3
  • Antitrust (2001)

    Bine ati venit în inima întunecatã a erei digitale, unde poti deveni milionar în câteva nanosecunde, unde poti pierde sau câstiga o avere cu o singurã linie de cod, si unde se finanteazã rãzboaie particulare pentru a decide cine va controla viitorul.

    Regia: Peter Howitt
    22 2
    6.1
  • The Warrior (2001)

    Musa, prințesa războinică

    O "delegație" coreeană este trimisă în China pentru a negocia cu împăratul dinastiei Ming. Problema e că cei din dinastia Ming îi bănuiau deja pe coreeni că vin pentru spionaj și, în consecință, decid să-i exileze în deșert

    Regia: Kim Sung-soo
    5 0
    7.2
  • The Piano Teacher (2001)

    Pianista

    Erika pare o femeie de fier. E o profesoara de pian autoritara, care nu face niciodata concesii. Distanta cu ceilalti, predand intr-o sala de clasa austera, ce arata mai mult ca un salon de spital, ea se comporta deliberat rece, surasul fiind o...

    Regia: Michael Haneke
    17 4
    7.5
  • Conspiracy (2001)

    Conspirația

    In luna ianuarie a anului 1942, intr-o suburbie a Berlinului a avut loc o intalnire la nivel inalt a liderilor nazisti, condusa de Seful Oficiului pentru Siguranta Reichului, al carei rezultat a fost adoptarea oficiala a Holocaustului.

    Regia: Frank Pierson
    27 2
    7.6
  • Ticker (2001)

    Ultima secundă

    Ray Nettles, un detectiv din San Francisco și partenerul său, Fuzzy, au misiunea de a-l prinde pe cel mai periculos terorist din oraș.

    Regia: Albert Pyun
    10 1
    3.5
  • Waking Life (2001)

    Vis și realitate

    Incredibilul film de animatie al regizorului Richard Linklater are ca personaj central un tanar care se cufunda in discutii filozofice cu o succesiune de excentrici si ganditori pasionali, nefiind niciodata sigur daca e treaz sau viseaza. Gratie...

    Regia: Richard Linklater
    9 1
    7.7
  • Messiah (2001)

    Mesia

    Red Metcalfe, un criminalist cu experienta, ancheteaza un sir de crime, aparent fara legatura. Treptat, va descoperi ca autorul acestora, identificandu-se cu divinitatea, ucide cu sange rece oameni care au acelasi nume cu cel al apostolilor. Va...

    1 0
    7.9
  • Impostor (2001)

    Impostorul

    Anul 2079. De peste 10 ani, pamantul se afla in razboi cu fortele extraterestre. Spencer Olham este un savant apreciat aflat in slujba guvernului, a carui ultima inventie este in masura sa salveze planeta.

    Regia: Gary Fleder
    20 1
    6.1