Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 2340 din 2929

  • Ladyhawke (1985)

    Domnița șoim

    Etienne Navarre și Isabeau de Anjou. Dragostea lor era atât de puternică încât nimic nu le-ar fi putut sta în cale. Până când au fost trădați, iar puterile negre ale iadului au aruncat asupra lor un blestem teribil.

    Regia: Richard Donner
    33 2
    6.9
  • A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge (1985)

    Un coșmar pe strada Elm, partea 2: Răzbunarea lui Freddy

    Familia Grady se muta pe strada Ulmilor iar fiul lor adolescent, Jesse, incepe sa aiba cosmaruri in care apare celebrul ucigas de copii, Freddy Krueger. De data asta, planul lui Freddy este sa intre in mintea baiatului.

    Regia: Jack Sholder
    16 1
    5.4
  • Brazil (1985)

    Actiunea este plasata intr-un viitor perfect al eficienței utopice, în care domnesc tehnologia și birocrația în formele lor supreme, și unde supravegherea decretată de guvernanți este omniprezentă și acceptată ca un inconvenient…

    Regia: Terry Gilliam
    26 4
    7.9
  • La o baza militara americana din Filipine, Joe si Curtis se imprietenesc si, pusi in fata unor incurcaturi din care nu pot iesi altfel, se vad nevoiti sa-si demonstreze cunostintele in arte martiale in lupta cu mercenarii.

    Regia: Sam Firstenberg
    24 0
    5.4
  • Out of Africa (1985)

    Afară din Africa

    Departe de Africa e povestea unei femei cu o voință extraordinară care, împreună cu soțul ei infidel, administrează o plantație de cafea din Kenya. Ea își dă seama în curând că s-a îndrăgostit de acest ținut, de oameni și de un misterios vânător.

    Regia: Sydney Pollack
    Oscar-uri: x 7
    23 1
    7.1
  • Mad Max Beyond Thunderdome (1985)

    Mad Max: Cupola Tunetului

    Max (Mel Gibson) descinde de aceasta data in orasul Bartertown. El nimereste in mijlocul unui adevarat razboi declansat intre conducatorii orasului: Auntu Entity (Tina Turner) pe de-o parte si perechea Master-Blaster pe de alta parte.

    Regia: George Miller, George Ogilvie
    57 1
    6.2
  • The Breakfast Club (1985)

    Școala de sâmbăță

    Cinci elevi sunt pedepsiti sa stea la scoala sambata pentru diferite pacate si, in ciuda deosebirilor dintre ei, evidente la inceputul zilei, pana la sfarsit intre ei se leaga un soi de prietenie.

    Regia: John Hughes
    8 2
    7.8
  • Rocky IV (1985)

    Campionul la categoria grea Rocky are de infruntat o alta provocare in cariera lui: el trebuie sa infrunte o adevarata masina de lupta, un urias rus pe nume Drago. Prima lupta a acestui monstru in America e cu Apollo Creed, prietenul lui Rocky.

    Regia: Sylvester Stallone
    41 1
    6.9
  • Commando (1985)

    Colonelul Matrix (Schwarzenegger) s-a retras din fortele armate si traieste linistit impreuna cu fiica sa in varsta de 10 ani. Atmosfera idilica se destrama brutal cand fetita este rapita de oamenii unui dictator din America Latina.

    Regia: Mark L. Lester
    70 0
    6.7
  • Rambo: First Blood Part II (1985)

    Rambo: Primul sânge, partea II

    John Rambo, un fost membru al Beretelor Verzi si erou al razboiului din Vietnam, este acum prizonier intr-o inchisoare federala, desi este nevinovat de acuzatiile aduse.

    Regia: George P. Cosmatos
    120 4
    6.5
  • Back to the Future (1985)

    Înapoi în viitor

    Marty McFly, adolescentul american obişnuit al anilor '80, este trimis în mod accidental în 1955 într-o maşină a timpului DeLorean, alimentată cu plutoniu, al cărei inventator este un om de ştiinţă nebun, interpretat de Christopher Lloyd

    Regia: Robert Zemeckis
    Oscar-uri:
    84 0
    8.5
  • Fort 13 (1984)

    Regia: Grzegorz Królikiewicz
    0 0
    6.1
  • Nothing Left to Do but Cry (1984)

    Nu ne ramane decat sa plangem

    Doi prieteni din secolul al XX-lea ajung din greșeală în anul 1492, unde întâlnesc o adolescentă fermecătoare și încearcă să schimbe istoria.

    Regia: Roberto Benigni, Massimo Troisi
    0 0
    7.6
  • Pot of Porridge (1984)

    O oală cu terci

    Regia: Nataliya Golovanova
    0 0
    7.1
  • A Breed Apart (1984)

    In casa vulturilor

    Regia: Philippe Mora
    2 0
    5.5