Subtitrări pentru toate filmele și serialele - pagina 1398 din 2933

  • You Don't Know Jack (2010)

    Tu nu-l ști pe Jack

    Fostul patolog Kevorkian începe o cruciadă pentru a oferi ceea ce consideră o opțiune umană și demnă pentru bolnavii în fază terminală - sinuciderea asistată. Kevorkian începe să-și ofere serviciile unei clientele recunoscătoare și tot mai numeroase.

    Regia: Barry Levinson
    8 2
    7.5
  • Wild Things: Foursome (2010)

    Lucruri sălbatice: În patru

    După ce petrece o noapte fierbinte cu trei femei superbe, tânărul fiu al unui proaspăt ucis milionar se trezește aruncat într-un joc periculos și murdar, înțesat cu crime și seducție.

    Regia: Andy Hurst
    6 2
    4.4
  • Flicka 2 (2010)

    O fata de la oras este nevoita sa locuiasca cu tatal sau la o ferma de cai unde se ataseaza de o iapa naravasa numita Flika, in ciuda faptului ca inima fetei ramasese in oras si marea ei dragoste era skateboardingul.

    Regia: Michael Damian
    4 0
    5.9
  • Regia: Mat Whitecross
    2 1
    6.5
  • Beauty and the Beast (2010)

    Frumoasa și bestia

    Adaptare "fantasy" a nemuritoarei povești despre o superbă fată pe nume Belle (Estella Warren) și temuta Bestie din codru (Victor Parascos)

    Regia: David Lister
    2 1
    3.1
  • Ip Man 2 (2010)

    Marele maestru Ip Man 2

    Ip Man deschide o școală de arte marțiale cu intenția de a promova stilul Wing Chun. Maestrul altei școli, adept al stilului Hung Gar, consideră disciplina propagată de Ip Man un exemplu rău pentru studenții săi.

    Regia: Wilson Yip
    79 3
    7.5
  • A Nightmare on Elm Street (2010)

    Un coșmar pe strada Elm

    O re-creare a icon-ului horror, Freddy Krueger, teribilul criminal în serie, purtător al unei mănuși dotate cu 4 lame imense, care își ucide victimele în vise, având ca rezultat moartea și în viața reală.

    Regia: Samuel Bayer
    23 1
    5.2
  • My Name Is Khan (2010)

    Numele meu este Khan

    Tânărul Rizwan Khan, eroul nostru, un musulman din regiunea Borivali din Mumbai, suferă de sindromul Asperger; o formă de autism cu complicaţii pe latura socializării. La vârsta maturităţii, Rizwan se căsătoreşte la San Francisco cu Mandira, o...

    Regia: Karan Johar
    7 0
    7.9
  • Planet Hulk (2010)

    Lumea lui Hulk

    Planet Hulk spune povestea unor super-eroi Illuminati (Iron Man, Thor, Dr. Strange şi Reed Fichards) care consideră că Hulk a devenit o adevărată ameninţare la adresa întregii planete şi a locuitorilor săi. În benzile desenate, cei mai renumiţi...

    Regia: Sam Liu, Frank Paur
    15 0
    6.7
  • Life Unexpected (2010)

    Viața neașteptată

    Scenariul: Liz Tigelaar
    2 0
    7.5
  • The Penthouse (2010)

    Penthouse

    Trei prieteni de-o viață ce locuiesc împreună într-un apartament de lux se trezesc într-o situație stranie când unul dintre ei își prezintă intenția de a-și muta prietena cu ei, iar sora mai mică a altuia dintre ei face o vizită surpriză.

    Regia: Chris Levitus
    2 0
    3.5
  • Past Life (2010)

    Reîncarnați

    Scenariul: David Hudgins
    1 0
    5.3
  • Love Impossible! (2010)

    Iubire imposibila

    Povestea incepe cu Abhay Sharma (Uday Chopra), care este indragostit in secret de Alisha Merchant (Priyanka Chopra), o fata cu o imensa priza la baieti si cu o mare popularitate in universitate.

    Regia: Jugal Hansraj
    2 0
    4.9
  • Parenthood (2010)

    Paternitate

    Fiecare episod de câte o oră urmărește trei generații din familia Braverman, redând într-o notă afectuoasă bucuriile și necazurile vieții de părinte, dar și problemele cu care se confruntă orice copil din epoca posttehnologică.

    Scenariul: Jason Katims
    9 0
    8.3
  • When in Rome (2010)

    Amor la Roma

    Când sora ei o anunță că se mărită cu un italian, Beth este sceptică, dar lasă totul la o parte și pleacă la Roma. De fapt, Beth abia aștepta să părăsească New Yorkul, fiind dezamăgită de ce a avut parte până acum din punct de vedere sentimental.

    Regia: Mark Steven Johnson
    14 2
    5.5